Hogyan tudnám édesanyámat meggyőzni, hogy tetkót csináltathassak? Nem egy hülyeségről van szó amit minden tini magára varrat. Apukám emlékére szeretnék egy apró tetkót de anyukám nem engedi.16/L
"Nem egy hülyeségről van szó amit minden tini magára varrat."
"azt mondtam neki, hogy már az osztályom nagy részének is van"
Minden tini hülyegyerek azt hiszi, hogy amit magára varrat, az piszkosul mély és egyedi. De látod neked is csak azért kell, mert juuujjj a Jucinak meg a Katinak is van. Esszedbe se jutna, ha nem kellene a csordába tartozáshoz. Normális helyeken nem is vállalnak 18 év alatt. Tróger helyeken persze bárki csináltathat.
Egész életre szóló döntéseket amúgy sem érdemes hirtelen felindulásból meghozni, bármiről is legyen szó. Ha tényleg egész életedben a bőrödön akarod viselni azt a valamit amit kitaláltál, akkor 2-3 év múlva is akarni fogod még. Ha meg nem, akkor hálás leszel, hogy nem varrták rád valami zugszalonban.
"Amikor azt mondtam neki, hogy már az osztályom nagy részének is van"
Amíg ezzel érvelsz, ne is erőltesd inkább. Gyerekes, gyereknek meg nem való a tetoválás.
"Amikor meg azzal jöttem, hogy igy jobban érezném magam a bőrömben és megnyugna a lelkem"
Szintén. Nem azzal fogsz emlékezni meg gyászolni, ha magadra varratsz valamit, ráadásul még zsarolod is érzelmileg édesanyádat, hogy neked ez kell a nyugalomhoz. Nagyon gyerek vagy még, ezek után láthatóan inkább dacból akarod, mintsem emlékezésből. Majd térj erre vissza minimum 2 év múlva.
A tetoválás egy életre szól. Ehhez képest az a két év semmi. :)
Várd ki, míg szülői engedély nélkül megteheted.
Írom ezt szintén tetovált nőként. Formálódik az ízlésed. Nem azt mondom, hogy nem fogod akarni - de ha én azt a tetoválást csináltattam volna meg, amit 16 évesen akartam, akkor most bánnám... Alapvetően nem változott az elképzelés, de a megvalósítás rengeteget.
16 évesen én sem engedném meg, pedig nekem is van és szeretem is a tetoválásokat.
Igaza van anyukádnak: ha fontos és sokat jelent neked a dolog, 2 év múlva én vinnélek el és fizetném is. Ez a "többieknek is van" szöveg viszont arra enged következtetni, hogy ez még nem egy érett döntés.
Az a kedves válaszoló, aki szerint "proli" dolog a tetoválás: vannak igényes, szép tetkók és olyan emberek, akik nem csak "divatból" varratnak magukra valami nonfit. Az én tetoválásomnak is fontos jelentése van számomra, évek óta akartam és egy percig nem bántam meg. Neked nincs tetoválásod, mégis szemellenzős tirpák vagy, szóval...
En meg többet is várnék mint 2 ev, elegge megvaltozott a testem a 20as eveimben. Nem feltetlenul hizasra gondolok.
1) olyan helyre csinaltasd majd meg, ahol nagyon konnyen eltakarhatod ill. nem feltétlen deformalodik később hizas, terhesseg,izmosodas soran..
Addig míg olyanokat mondasz, h de hát a tobbieknek is van, meg megnyugodna a lelkem, addig nem fog anyukad komolyan venni...
Ulj le vele, kerdezd meg h miert nem engedi, megmondod neki h hova tervezel, milyen nagysagban milyen mintat ill h miből állnád.. De mondd meg neki h megerted h nem szeretne meg, majd akmor ha idosebb leszel. Egyebkent sok helyen meg akkor sem fogjak megcsinalni,ha a szulo a beleegyezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!