Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként mennyi idő alatt...

Szülőként mennyi idő alatt tudnád feldolgozni, illetve elfogadnád-e ha az egyetlen 20 éves fiad bevallaná neked négyszemközt, hogy a Fidesszel szimpatizál és rájuk akar szavazni?

Figyelt kérdés
2019. jan. 6. 22:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%
Baśźod azt hittem, hogy rákos vagy homokos, amíg a mondat végére nem értem.
2019. jún. 17. 18:19
 22/24 anonim ***** válasza:
Felnőtt korú. Arra szavaz, akire akar. Nem az én dolgom az, hogy kire szavaz.
2019. okt. 11. 18:00
 23/24 anonim ***** válasza:
jezusom ez kerdes lehet ma Mo on? en nem ott elek de itt nem tema hogy ki kire szavaz, meg az ismerosok kozt se tema . raadasul szerencsere itt nem huzhatja ki magat senki mert penzbuntetes jar ha nem szavazol allampolgar letedre. es ez nagyon helyes mert nem lehet utana ugatni hogy en nem szavaztam X re vagy Z re mert el se mentem. ITT kotelezo letenni a voksot, ui. ha vannak allampolgari jogaim akkor vannak allampolgari kotelessegeim is, es ezt minden epeszu ember tudja. Legalabbis itt.
okt. 27. 09:56
 24/24 anonim ***** válasza:

23.

Olyan lehetőség van, ha egyikre sem akar szavazni, akkor nem húzza be az x-et?

okt. 27. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!