A Barátnőm 16 éves el vetetheti a gyereket vagy nem?
A barátnőm 16 éves,én 19. ő saját döntése szerint elvetetheti a gyereket vagy nem?
milyen beleszólása van benne a lány annyának?
és nekem?
(én is a szüleimnél élek és ő is)
a barátnőm ő nem tudja még pontosan hogy meg szeretné e tartani vagy sem,
én nem szeretném.
a barátnőm annya viszont igen.
(körülbelül 1 hónapos lehet)
Ugyan. ha a férfi nem akar gyereket, akkor gumit húz, és nem lesz gyerek. Ennyi a nagy titok.
Jaaaaaa........ hogy könnyebb csak a nőre nyomi a védekezést, meg kényelmesebb? Akkor apám így jártál.
Nő meg kikörmöli a gumit a pénzes pasinál..
40F
#3 az azért ritka undorító szülő kell, hogy legyen, aki elpaterolja otthonról a terhes, kiskorú lányát! Arról nem is beszélve, hogy nem teheti meg, a szülő egészen addig, amíg kiskorú a gyereke (de adott esetben még tovább is, ha például nagykorú és nappalin tanul) köteles támogatni.
Ha a lány végül úgy dönt, hogy megtartja, akkor szíve-joga. Azt ne firtassuk, hogy elcseszi-e az életét vagy nem. Ismerek olyat, aki kiskorúként szült, ma meg boldog fiatal édesanya, a gyerek apjával együtt él a mai napig. És ismerek olyat is, aki szintén kiskorúként szült, és imádja ugyan a gyerekét, de nagyon nehéz neki a mindennapokban egyedülálló anyaként.
Én is azt mondom, ha már megcsinálni sikerült a gyereket, akkor igenis, maradj mellette és támogasd, bármi is legyen a kimenetel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!