Anyum ingyen magának akarja a laptopom, igaza van?
Én csak azt nem értem, mi az a suli, amihez mindenképpen a legújabb Macbook kell.
Maximum műszaki szakot tudok elképzelni, ahol Autocad, Archicad miatt kellhet, de azokhoz sokkal jobb egy asztali gép nagy monitorral és még olcsóbb is. Minden másra egy 10 éves Windowsos laptop is bőven megfelelő.
Amúgy 250-ért eladod a gépet 200-at befizetsz magadnak, 50-ből pedig veszel anyádéknak egy használt laptopot, mindenki boldog lesz.
150 ezer körül már jó notebook-ok vannak.
Mi az, amit csak "egy Macbook tud", más notebook nem?
A márkát fizeted meg, azonkívül azon csodálkozom, hogy több mint 4 éves modellért adna valaki 200 ezer Ft-ot.
Hát érdekes, én már évek óta a Final Cut pro-t használom, azt hogy elhiszed-e nem az én bajom.
Többieknek köszönöm a választ, annak is aki valamelyin szinten már a kérdésre válaszolt.
#18, ne magadból indulj ki, látom savanyú a szőlő.:D Nekem már most is ebből a szakból van pénzem, diákhoz képest meg jó is, úgyhogy a proli szót inkább magadra használd, már ha tudod is mit jelent.
Amúgy ajándékkal azt csinál az ember amit szeretne, biztosan el fogom adni és majd anyumnak is veszek egy laptopot legkésőbb karácsonyra, mivel ő semmi olyanra nem használná ami indokolna egy komolyabbat drágát. Mindenki jól jár.
Igen igen, persze, gondolom már filmes céged is van, vagy kettő:-) És én, veled ellentétben tudom mit jelent a proli
Tessék, csak hogy segítsek:
külső megjelenésében, gondolkodásmódjában, viselkedésében közönséges, igénytelen, szembetűnően műveletlen, mindezek következtében társadalmilag kedvezőtlen megítélésű, alacsony helyzetű személy.
A szó jelentésbővülés révén az ilyen személyekhez társított jellemvonásokkal rendelkező (kínosan igénytelen, faragatlan) cselekvés, fogalom jelzője is lehet.
Gondolom azt őhercegsége elvárja hogy az anyjáék fizessék a büfészakját, hiszen neki minden jár, a szülei meg örüljenek hogy szolgálhatják. Én anyád helyébe közölném hogy told fel magadnak szépen a laptopodat oda ahova gondolod, de innentől kezdve ha már te ilyen önző vagy, én se fogok másként viselkedni, innentől elzárul a pénzcsap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!