Nem megalázó ha a szülők ilyeneket mondanak a gyenge képességű lànyuknak mások előtt? Miért ilyen kegyetlenek egyesek?
Olyan, amilyennek nevelték. Ezt így megmondanám a szülőknek, hogy xar munkát végeztek szülőként.
Az viszont hiba, hogy valakit a saját cégben ide-oda pakolnak, mert nem ért semmihez, de így legalább van munkája. Lehet, hogy adott munkakörben csak bénázik, mert nem neki való. De lehet, hogy pl. fodrászként kiemelkedően jó szakember lenne.
Hagyni kell mindenkinek, hogy a maga útját megtalálja. Mindenki jó valamiben, én ebben nagyon hiszek. Ezt kell megtalálni.
Ha ennyire szerencsétlen, lehet jobb lenne, ha inkább kirúgnák, mielőtt nagyobb baj lesz (robotkar eset, termékek összekeverése).
Ennek ellenére nem ilyen stílust kellett volna a szülőknek sem mutatni, pláne a kollégák és mindenki előtt, négyszemközt is lerendezhették volna.
Szerencsétlen csaj csak szorong, nem gyenge képességű.
Én átérzem a helyzetét, az én szüleim is ilyenek, undorítóan viselkednek.
Már felnőttem, hamar le is léptem, sikereket értem el, ki mertem állni magamért, így már csak ritkán viselkednek így velem.
Persze sokszor bénázok, és irtó rosszul kezelem a stresszt, amit utálnak, de miattuk van.
Ha én ilyet látok másoknál, jó hangosan megdicsérem azt, akit szidnak és rávilágítok valami pozitív tulajdonságára.
Neked is ezt kellett volna tenned, vagy később odasúgni, hogy nyugi, az én szüleim is hülyék..
A szülő a hibás.
Teljesíteni akar, már annyira, hogy az káros. Az jár a fejében, hogy elrontja, és mások leszólják. (Mert gyerekként is el volt nyomva)
Én is ilyen lettem, 3 éve küzdök vele, de egyedül nehéz. Pszichológus kell talán.
Bas.sza meg az összes ilyen szülő, egy életet tesznek tönkre, ráadásul a közös gyerekükét..
Nem gyenge.. Anyám is belerúg mindenbe, abba is ami már 30éve ottvan. És miért?
Mert annyi minden jár az eszében, ésnsok gondja van.
Ő azért bukott fel, mert valószínűleg már azon jár az esze, hogy jaj ma mi lesz a munkahelyen, mit szúr el és fogja-e más látni?
A szülei a hibásak, nagyon sok ilyen szülő van, lefogadom semmit sem tudnak a gyerekükről. Ha én ismerném a csajt boldogan rúgatnám ki magam és felajánlanám
a csajnak, hogy költözzön be hozzám, mert én tudok rajta segíteni. (A barátnőm is megértené...)
Elég gáz. Tényleg nagyon megalázó lehet. Ha ez ennyire nem az ő világa, akkor nem értem, hogy miért kell erőltetni, hogy ott dolgozzon.
Normálisan négyszemközt meg kellett volna beszélniük, hogy nem való oda. És egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy máshol ne boldogulna. De gondolom, már eleve nincs is önbizalma keresni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!