Mit csináljak hogy anyukám ne pazarolja így az ételt?
Anyukám állandóan főz. Együt lakunk ami nem baj, de állandóan panaszkodik, hogy mennyire nincs pénze. Üdítőket vesz, meg csokit stb. mint egy kisgyereknek. Nem érti hogy én ezeket nem eszem és iszom. Sokszor csinál kaját. Zsírosat, nem mondom hogy rossz a kaja, de egészségtelen. Állandóan mondom, hogy könyörgöm ne legyen minden nap hús. Aztán mondja, hogy megettem, persze hogy megettem mert sajnálom kidobni az ennivalót. De mondtam hogy vége. Dobjunk ki mindent.
Én tudok egyszerűb kajákat csinálni. A húsnál sem mindegy hogy mi, ő pl. töltött kápszotát csinál, így sima hétköznap, én meg megsütök egy húst mellé krumpli. És egy szelet vagy két szelet júst, ha ő csinálja akkor 4 et... Nem tudom neki elmondani, úgy hogy igent mondjon. Többet is dolgozik mint én. Mondom anya pihenj. Én meg tudom csinálni. És jobban is szeretem ha nem zsíros a kaja mert egészségtelen. Erre jön a válasz: hogy olyan akarsz lenni mint XY ? csont és bőr, azt hiszik hogy beteg vagy.
Meg hogy a tejtermék az kell. Egy komplett menü után joghurt sütemény stb.
Hát nem tudom. Én keveset eszek magamtól. De a kevés jobb mint a több. Szerintem.
Ő gyümölcsöt sem úgy szokott adni, hogy pl. vacsora = gyümölcs. Hanem egy valamilyen húsféle + mellé narancs, na mikor teli vagyok persze hogy nem tudok gyümölcsöt enni.
26 F
De együtt lakunk, ebbe ne menjünk bele.
Elvezetném én, csak egy helyen lakunk.
Ő egyedül van, én is.
Már idősebb korban van, külön van apukámtól.
Én meg szimplán balf*** vagyok a nők terén.
Magyaroszágon magasak az albérlet árak, alacsonyak a fizetések. Nem látom értelmét és lehetőséget sem a külön költözésre.
De együtt lakunk, ebbe ne menjünk bele.
Ott van a probléma gyökére amibe nem mehetünk bele.. :O Neked bár barátnő kéne v társ tök mindegy a nemi identitásod,de 26 évesen ez nem állapot h kaján megy a hiszti.
Ne edd meg.Majd ha a 20. adag romlott ételt is ki kell dobni, akkor lehet elgondolkodik.
Én is sajnálom az ételt kidobni, valószínűleg anyukád is sajnálni fogja és akkor nem főz majd ennyit.
Vagy mondd neki, hogy felnőtt ember vagy, mostantól magadra főzöl.
Zervezzétek el előre, hogy mit észtek a héten, akkor tudsz szólni, hogy mit ennél meg. Elmehetsz bevásárolni, akkor olyat veszel, amit szeretnél és abból főz anyukád. Főzzetek együtt, akkor is bele tudsz szólni kicsit.
Vagy beszéljétek meg, hogy egyik héten te főzöl, a másikon ő. Ilyesmik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!