Mit tegyek ha a szüleim el akarnak tiltani a barátomtól?
Figyelt kérdés
a szüleim nem támogatják a kapcsolatom a barátommal és meg akarják akadályozni, hogy találkozzunk, mit tegyek?2018. okt. 24. 22:34
11/15 anonim válasza:
Én abból indultam ki, hogy a kérdező nem egy agyatlan idióta hülye (ami szerintem nem hormonoktól vagy a kortól függ...), szóval gondoltam, hogy egy értelmes ember nem jön össze egy balhés, alkoholista, drogos, bunkó, erőszakos stb. emberrel. Viszont, ha a kérdező mégis egy agyatlan, idióta hülye, akkor szerintem ott teljesen felesleges a szülők beavatkozása, mert, ha saját maga nem látja a problémát, akkor az sem fog segíteni, ha a szülők szembesítik vele, sőt... ilyenkor általában pont csak azért is a szülők ellen fordul.
12/15 anonim válasza:
Előző vagyok... Ha pedig nem ilyen jellegű problémájuk van a szülőknek, hanem tényleg csak nem szimpatikus nekik, nem tetszik nekik stb., akkor pedig tényleg nem kell foglalkozni a véleményükkel, mert pont nincsen semmi jelentősége. Azért sajnos bőven lehet látni ilyet is....
13/15 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, miért nem szimpatikus a szülőknek az illető, mielőtt arra bátorítalak, hogy állj ki a barátod mellett. Huszonéves fejjel most már látom, hogy bizony legtöbbször a szülőknek van igaza, csak a tiniknek kell pár pofáraesés, mire maguk is rájönnek.
14/15 anonim válasza:
Azért azt jó lenne tudni, miért nem szimpatikus nekik a barátod.
Meg azért megírhatnád, hány éves vagy, és tanulsz vagy dolgozol. Ha tanulsz, hány év múlva végzel?
A barátod mivel foglalkozik?
Más fiúd volt-e már? Ha igen, őhozzájuk hogyan viszonyultak a szüleid?
15/15 anonim válasza:
Nekem is az első komoly kapcsolatomat ellenezték még pedig azért mert nem volt hajlandó eljönni hozzánk. A szüleim nem ismerték. Ez 5 éve volt. Akkor össze is vesztem a családdal és a pasimhoz költöztem. Amit rosszul tettem. Egy éve ott hagytam és haza költöztem. Utólag látja be mindig az ember hogy a szülők valóban csak jót akarnak de mindenki a maga kárán tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!