15-16 év közötti lányodnak megengednéd, hogy alkalmanként megigyon 1 üveg sört?
Igen. Alkalmanként egy kupaknyi Baileys-t is töltök neki. Most 11.
A tiltott gyümölcs mindig édesebb. Nem csinálok ebből misztériumot.
Ti ebben a világban éltek? Nekünk az alkohol 15-20 éves korban volt érdekes. 16-17 évesen fos részegre ittuk magunkat. Aztán mindenkiből diplomás családapa és családanya lett.
Lehet ilyen képmutatósat játszani, de szerintem most is elkezdődik 15 évesen az ízvodka sprite, boroskóla, vodka narancs... Jobb esetben.
Rosszabb esetben a kábítószer: herbál és társai.
15-16 éves lányról beszélünk !!!
Ha az én lányomról lenne szó biztos vele együtt innék meg egy sört (akár kettőt is)
:D
nem lány vagyok, de szüleim itthon 14 éves koromtól kezdve kitöltötték, egyszer voltam részeg, és kb 3 éve nem iszok, csak ha nagy ünnep van és illik inni valami (de akkor is kb 1 fél korty pezsgőt) saját születés napjaimon is alkohol mentes pezsgővel koccintok...
tizen évesen iszogattam éppen eleget, de szüleimnek hála tudtam hol a határ, annál az 1 alkalomnál se tudom hogy sikerült, lehet raktak valamit a piámba
én is biztosan megengedném, hogy otthon igyon, leülnék a gyerekemmel egy este és végig kóstoltatnék vele mindent :) meg megtanítanám, hogy ha iszik a későbbiekben ne keverje stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!