Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor lesz jobb? Mit tudnék...

Zed345 kérdése:

Mikor lesz jobb? Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel ,4 hónapja külön vagyunk , sok ok vezetett a szakításhoz mindketten hibásak voltunk, de ő akarta ezt.

2 hónapos volt a kisfiunk amikor elhagyott , mostmár 6 hónapos de nem tudok hozzászokni hogy nem lehetek velük.

Normalisan higgadtan tudunk beszelni a gyerekrol nincs semm vita köztünk, segitek rajtuk ahol tudok , es 2 naponta 4-5 óra hosszat eltoltok a kisfiuval , de borzasztoan bennem van a hianyerzet és hogy én velük akarok lenni , nem így terveztem ezt. Sajnos hónapok óta konyorgok probalom helyrehozni , de nem nyílik a békülés fele picit sem , és sokszor vitába megy ez át ,szóval egy ideje inkabb hagyom a dolgokat , de elég szoros kapcsolat volt köztünk , nem ertem miert nem lehet ennek adni meg egy esélyt.

O azthiszi csak a kisfiú miatt csinalom ezeket a köröket , pedig miattuk.

Meddig küzdjek értük ? 4 hónap alatt nem változott semmi , mikor találkozunk érzem hogy meg érzünk egymás iránt , de nem akar semmit sem. Hagynom kene a lányt , és csak a kisfiúba fektetni ezt az energiát ,vagy küzdeni értük hátha valamikor meggondolja magát , én csak erre vágyom , igazán tudnám őket szeretni és szeretem is , és mindenem megadnam nekik.

2018. okt. 18. 18:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem is értem, ha minden nő együtt marad a gyereke apjával, mert képtelen lenne elszakítani őket egymástól, akkor hogy van ennyi különélő szülőpár, elváltak és stb.?

Vagy esetleg az ilyen családokban is mind mástól van a gyerek? Hagyjuk már a hülyeséget...

2018. okt. 18. 19:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Sz meg torodj bele h n akar veled lenni. A fiaddal foglalkozz es tenyleg orulj h ilyen gyakran lathatod. (En a helyedben egy apasagit csinaltatnek).

N26

2018. okt. 18. 19:21
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen aki értelmes válaszokat irt. Hagyom ennyibe a dolgokat , és nem probalom már helyre hozni.. mert felesleges, neki nem jelentettem annyit amennyit ő nekem. Ez az igazság. Mindig az szenved jobban aki jobban szeretett.
2018. okt. 18. 20:04
 14/17 A kérdező kommentje:
Viszont ebbe a 4honapba elég komoly szinten feltekenykedett, feltorte a profiljaimat, letiltotta a lányokat akikkel eppen beszeltem ,sokszor arra is gondolok lehet csak egy lehetőség vagyok neki , ha nem találna jobbat.. igazabol elég gyerekes én gondolkozik még, és abszolut napról napra el, és bele se gondol hogy kit dob el magatol , aki tényleg feltétel nélkül tudna szeretetni öt és a kisfiut. Sokan azt mondjak később fog erre rádöbbeni. Most volt 20 éves a lány még csak , első voltam aki fel köszöntötte, es pont az volt a tervem hogy megkérem a kezet a 20dik születésnapjára ezt adtam volna . Egy válással kevesebb..🤣🙈
2018. okt. 18. 20:09
 15/17 A kérdező kommentje:

A gyerek meg az enyim , bár az én fejembe is megfordult az elején hogy talán mégse ?! De eléggé kotodtunk egymáshoz , tudtunk egymás percérol mindig , és eggyutt terveztük eggyutt csináltuk végig, az én nevemet kapta a kisfiú, és van apasagi nyilatkozat is. Egyedul hivatalos bírósági végzés nincsen , ezért felek ettol is hogy 2 naponta elhozom hogy meddig fog tartani , barmikor meggondolhatja magát , akar bosszú állás végett valamiert a közeljövőben , és akkor elmegyünk birosagra megszabják hogy 2 hetente 1 hétvége az enyim a kisfiuval ?!

Rengeteg időt fogok eltölteni vele akkor , elszomorito.. ezért probalok minden konfliktusból kikerülni , és a lehető legjobb oldalamat mutatni és tényleg mindnebe segiteni ,ha már így alakult.

2018. okt. 18. 20:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig voltatok együtt? Mi volt a szakítás oka, min vitatkoztatok. Ő még borzasztó fiatal, éretlen. Gondolom a gyerek csak becsúszott. Te hány éves vagy?
2018. okt. 19. 05:57
 17/17 A kérdező kommentje:
3 évet voltunk eggyutt. 23 éves vagyok ,igazabol feltekeny volt nagyon , mert a kapcsolatunk elején adtam ra okot is , 2honapja voltunk eggyutt mikor míg o dolgozott feljött hozzam egy lány 10perc erejeig és azóta nem igazán tudott megbízni bennem , sőt olyannyira hogy találtam egy szerelmes levelet amit o , és a legjobb “baratom valtottak” szóval az ok , szerintem ez hogy vele akar lenni és nem velem .
2018. okt. 19. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!