Már öt éve hogy el akarnak válni de én mindig csináltam valamit hol be gyógyszereztem hol adig sírtam míg roszúl lettem de már 16 éves vagyok kicsi szégyen lenne ijjet csináljak és nem tudom mit csináljak én nem bírnám ki ha elválnának szerintetek?
Soha nem értettem ez mitől akkora dráma. A mi családunk aztán működésképtelen és már gyerekkoromban se szuperált túl jól. Már rég elválhattak volna és mindenki békében ellenne. De nem. Még mindig ölik egymást és a mi idegeinket. Egy diszfunkcionális családban hibás családi és kötődés modellekkel nőttünk fel miközben a szüleink szenvednek.
Azon túl hogy marha önző elvárnod hogy a szüleid megvonják maguktól a testi és lelki örömöket hagyod sőt elvárod hogy egy olyan emberrel éljenek együtt akit nem szeretnek és megvonod tőlük (illetve miattad mert bűntudatot keltesz megvonják önmaguktól) a jól működő harmonikus boldog párkapcsolatot.
Mi az szerinted ami miatt egy 16 éves majdnem felnőtt embernek bele kéne rokkannia a szülei válásába? Mi az amit te veszthetsz és nagyobb súllyal esik a latba mint a szüleid szenvedése?
Borzasztóan önző Vagy!! Azért hogy neked nyugodtabb legyen a lelked azért legyen boldogtalan anyád és apad?????
Nem tudod milyen nehéz olyan mellett élni akit nem szeretsz. Hagyd már őket békén külön külön megtalaljak a boldogságukat együtt már nem fogják ennyi év után!!!!!!! A szüleid óvnak féltenek nevelnek etetnek szeretnek és így hálálod meg???? Gratulálok!
Kedves Kérdező!
Az egész gyerek-kamasz és fiatal korom,állandó veszekedésekkel telt.Utálták egymást a szüleim,de válni nem akartak.Apám mindig azt mondta,hogy azért nem válik, mert nem mert minket otthagyni anyával.És én ezért nagyon felnéztem rá (most is).28 év után váltak el,mikor már egyikünk(se én sem tesóm) sem élt otthon.Rengeteg keserűség,és szenvedés,és elhúzódó vagyoni per után váltak el.Azóta eltelt sok év,mindkét szülőm egyedül él,magányos,sosem lesz párja,társa egyiknek sem.És felnőttként most úgy gondolom, hogy bizony el kellett volna válniuk fiatalon,amikor még nincsenek tele keserűséggel, amikor még képesek változni is egy új kapcsolatért.És nem számít,hogy cigány család vagytok, ha nem szeretik egymást a szüleid,akkor semmit sem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!