Szülők, ti mit tennétek, ha kiderülne a lányotokról, hogy leszbikus és volt már nőkkel?
Leszbikus lányként a világot jelentené nekem ha a szüleim elfogadnának, de sajnos nem így van. És azok a szülők akik azt írták, hogy gusztustalan és nem fogadná el, csak egy kicsit próbáljon belegondolni a lánya helyzetébe, hogy neki milyen nehéz ez, mert nem ő választotta ezt az utat.
Amúgy kérdező ez nehéz mindkét félnek, a szülőnek is időt kell adni, hogy feldolgozza ezt az információt.
Egy világ dőlne össze bennem, hogy ennyire buta, hogy nem vette le kismilliószor, hogy nekem nulla problémám van a leszbikkel. Felőlem akármilyen lehet a szexuális orientációja s a nemi identitása, tudom, hogy arról nem tehet az ember.
Úgyhogy az én lányom elmondaná :)
Ami az apját illeti, ő se normális, bár legalább heteró, viszont leszbikus rajongója egy leszbikus fiktív párnak, írt is velük sztorikat, szexjelenettel meg minden. Ráadásul a lányunkat az egyikükről akarja elnevezni, legalább becenév szintjén, ha már nem anyakönyvezhető a név.
Úgyhogy totális elfogadás lenne a részünkről, őszintén szólva én nem is értem, mi ezzel a baj. Képtelen vagyok belegondolni és megérteni, hogy igen, ezt valaki gusztustalannak láthatja. De ez nem fontos. Szerencsétlen gyerek éljen párkapcsolat nélkül s forduljon el az érzéseitől, ha valakibe beleszeret, csak mert az vele azonos nemű s alapvetően senkinek nem árt vele? Milyen kegyetlen, intoleráns elvárás lenne már ez felé. Így is ellene van az embernek a külvilág ártatlanul is, legalább a saját anyja és apja ne támadja nyomós ok nélkül.
Ki a g...it érdekel manapság az a szánalmas facebook, kedves utolsó?😂
Nyilván divatból leszbikus mindenki, ja. Vagy csak a nyomorult férfiegód nem tudja felfogni.😀
Kérdező! Eléggé mocskos a szád nőnemű létedre.
Így már érthető a leszbiséged, hiszen nem kellesz a normális értékrendű férfiaknak.
-Szia anya, mondanom kell valamit.
-Szia Marika, mondjad csak.
-Leszbikus vagyok, ő itt Panni a barátnőm.
-Oké. Szia Panni. Mit főzzek ebédre?
...
Ennyit.
Nem tennék semmit. Azaz, de.
Örülnék, hogy a bizalmába fogadott, és megosztja velem a szerelmi életének titkait. És természetesen a barátnője is szívesen látott vendég lenne nálunk. :)
F/46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!