Anyám beleszól a pénzügyembe ti mit gondoltok?
Ok, de akkor gondolom az se baj, ha ezután ruháztatni csak turiból ruháztat, kajából a legolcsóbbat adja, nincs új telefon, internet, hiszen a fizetését ő keresi, hagy költse magára.
Nem kell gyereket vállalni lehet magára költeni,persze h mindig az anyák ilyenek,pénzközpontuak,női jellem..
Az még a jobbik eset, ha csak beleszól. Én pár évvel ezelőtt pórul is jártam. Konkrétan az anyám ellopta az összes otthon tartott pénzemet, közel egymilliós összeget. Amit egyetem mellett diákmunkából sikerült összegyűjtenem. Nem dísznek volt félretéve, célom volt vele. Amikor észrevettem, hogy eltűnt, annyi volt az indok, hogy kellett.
Most a párommal kinéztünk egy családi házat, de félek, hogy csak álom marad, mert pont az eltűnt pénzem hiányzik az önerőhöz...
Na de hogy ne csak offoljak, nem értem én sem az édesanyádat. Leírásod alapján nem szórod a pénzt és főleg nem fölösleges dolgokra. Lehet azt akarná, hogy minél többet megtakarítsál későbbre, hogy könnyebben tudjál majd önálló életet kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!