Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám beleszól a pénzügyembe...

Anyám beleszól a pénzügyembe ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Havi ösztöndíjként 50ezer forintot kapok. Eddig az zavarta hogy a motoromra vettem alkatrészeket felújítás gyanánt,(simson) most meg ha veszek szerszámokat meg egyebeket az zavarja. Pedig nem piára,cigire, drogra költöm akkor miért baj ez? El akarja zárni előlem a kártyámat. Az ösztöndíj felét megtakarítom.

2018. szept. 24. 20:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Megoszlanak a vélemények, hagyok neki időt hogy beletörődjön. Elvégre csak boldog ő is ha engem boldognak lát.
2018. szept. 24. 21:04
 12/21 anonim ***** válasza:
18%
*Szóval ez már nem az ő felelőssége, ezt már el tudod intézni egyedül----talán így ezt se mondd meg neki kerek perec,mert rosszul jöhetsz ki belőle.
2018. szept. 24. 21:05
 13/21 anonim ***** válasza:
51%

Ok, de akkor gondolom az se baj, ha ezután ruháztatni csak turiból ruháztat, kajából a legolcsóbbat adja, nincs új telefon, internet, hiszen a fizetését ő keresi, hagy költse magára.

Nem kell gyereket vállalni lehet magára költeni,persze h mindig az anyák ilyenek,pénzközpontuak,női jellem..

2018. szept. 24. 21:08
 14/21 anonim ***** válasza:
43%
Mondd meg neki, hogy a saját pénzedhez, amit te keresel meg, semmi köze nincs. Pláne ha beszállsz a háztartásba. Ő X éven keresztül lenyúlta az érted kapott családi pótlékot, egy forintot nem láttál belőle soha, az persze rendbe volt? Ohó!
2018. szept. 24. 21:21
 15/21 A kérdező kommentje:
10es teljes mértékben egyet értek veled. A pénz a saját szamlámon van. El akarta venni a kártyámat de nem engedtem. Kaját is sokszor veszek vele mikor boltban járok
2018. szept. 24. 21:27
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a tanácsokat! :)
2018. szept. 24. 21:28
 17/21 anonim válasza:
69%
Na ez azért van mert a mai "szülők" tisztelet a kivételnek csak a pénzt látják a gyerekeikbe... Zárd el te a bank kártyád és akkor nem tudja elvenni :D
2018. szept. 24. 21:32
 18/21 anonim ***** válasza:
66%

Az még a jobbik eset, ha csak beleszól. Én pár évvel ezelőtt pórul is jártam. Konkrétan az anyám ellopta az összes otthon tartott pénzemet, közel egymilliós összeget. Amit egyetem mellett diákmunkából sikerült összegyűjtenem. Nem dísznek volt félretéve, célom volt vele. Amikor észrevettem, hogy eltűnt, annyi volt az indok, hogy kellett.

Most a párommal kinéztünk egy családi házat, de félek, hogy csak álom marad, mert pont az eltűnt pénzem hiányzik az önerőhöz...

Na de hogy ne csak offoljak, nem értem én sem az édesanyádat. Leírásod alapján nem szórod a pénzt és főleg nem fölösleges dolgokra. Lehet azt akarná, hogy minél többet megtakarítsál későbbre, hogy könnyebben tudjál majd önálló életet kezdeni.

2018. szept. 24. 21:43
 19/21 anonim ***** válasza:
74%
Ne számolj be neki a pézügyeidről.
2018. szept. 25. 03:24
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem nézném ki belőle hogy elvenné, minden hónapban bizonylatot kap az a baj, és látja mire költöm. Szerinte nem arra van a penz hogy ami megtetszik azt egyből megvegyem blabla..
2018. szept. 25. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!