Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket ez mennyire zavarna?

Titeket ez mennyire zavarna?

Figyelt kérdés
volt férjem elküldi a gyermektartást,és azon felül semmit nem vesz a lányunknak.hiába kér a kislány valamit,mindig az a válasz,hogy nincs rá keret.ez a lányomat nagyon bántja,mert ha láthatáson van az apjánál,akkor mindig látja,hogy a féltestvérének minden alkalommal uj játékja van.multkor kért egy telefont szülinapjára,de az apja csak egy nadrágot vett neki.mért tesz különbséget a két gyerek között?hogy lehetne felnyitni a szemét,hogy evvel megbántja a lányát?magáto nem jön rá
2018. szept. 15. 15:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%

Mi is hasonló helyzetben vagyunk. Válás után az apuka 300 ezres fizetéséből 40 ezer gyerektartást fizet. Nem is értettem hogy jött ki ez az összeg.

Láthatásra ritkán jön el akkor is elviszi játszótérre, ha rossz az idő plázában játszóház. Ha nem csomagolok enni inni nem vesz a gyereknek semmit sem. Szülinapra 2-3 ezer forintot szokott adni. Karácsony semmi. Mikulás névnap nem is létezik neki. Pedig amíg együtt voltunk akkor foglalkozott a fiúnkkal.

Most kezdte az iskolát a gyerek, megkérdeztem tudna kicsit segíteni. Itt a könyvekért kellett fizetni. Esztergomból jár át a fiúnk párkányba suliba. Lerázott nem érdekelte az egész.

A gyerek szenved, hogy miért nincs az apja vele. Az új párja gyerekét saját nevére vette, nyaralni voltak, méregdrága játékokat vesz neki. Volt anyósom mesélt erről aki belebetegszik, hogy a fia elhanyagolja az unokáját.

2018. szept. 15. 23:57
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Ezért kéne betiltani végre a mozaikozást..
2018. szept. 16. 00:19
 23/26 anonim ***** válasza:
69%

Engem itt leginkább az zavar, ahogy írsz. Iskolába nem jártál? Mondatot nagy betűvel kezdünk, pont, vessző után szóközt hagyunk.

Miért mondod, hogy nem vesz semmit neki? A nadrág az semmi? Jahh, hogy a lányodnak inkább telefon kellett volna? Az elég nagy értékű ajándék. Normálisék úgy szokták, hogy az ilyet megbeszélik, és közösen megveszik. Akár nagyszülő is beszállhat.

Aki meg mondta, hogy ő 30 ezret egy hét alatt a gyerekre költ, hát örülj, hogy megteheted. De az átlag ember 120-250 ezret keres. Úgyhogy ne játszd az agyad, mintha az tök természetes dolog lenne, 120 ezret csak a gyerekre költeni egy hónapban.

2018. szept. 16. 05:20
 24/26 anonim ***** válasza:
A sajátjának nadrag a féltesonak meg telefon,de legalább ilyenkor kiderül hova huz. A tesora ne haragudj,az uj nő intézi ezt.
2018. szept. 16. 11:22
 25/26 anonim válasza:
100%

Velem is ezt csinálta apám,7 éves féltestvéremnek most cserélték le az egy éves ipodját, én meg mindig a nője elhasznált telefonjait kaptam meg...

De már megszoktam.

16/L

2018. szept. 16. 12:53
 26/26 anonim ***** válasza:

21!

"Az új párja gyerekét saját nevére vette"

Azt hogy? Csak mert ez nem lehetséges. Max örökbe fogadhatta, azt is csak akkor, ha házasok

2018. szept. 16. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!