Néhány szülőnek miért élvezet, ha veri vagy terrorizálja a gyerekét?
1
Rossz az élete éa ezért a gyereket okolja. "Nincs életem miattad"
2
Elégedetlen a gyerekével. Okosabb, ügyesebb, sikeresebb gyereket szeretett volna.
"Én a te korodban már..."
Szerintem is rossz az élete , stressz, kilátástalan életvitel, párkapcsolat ezzel jar a szex hiánya IS...stb ez mind erre utaló nyom.
Néha tényleg rosszak a gyerekek, az enyémek , is de soha senkire kezet nem emelnek, emeltem az évek során, rám sem amikor gyerek voltam. :)
Magyarországon eléggé idegeeek az emberek, ez érthető is az anyagi helyzet miatt szerintem.
Én szerencsére sikerült mas a Országba költöztün. :)
Itt annyira nyugodtsag van hogy ha ketto autó elálja az utat beszélgetés miatt, akkor sem dudalnak vagy mondanak neki oda nem illő szavakat inkább tűrik.
6 éve nem voltam és vágyom haza...
Némely gyereket elnézve nem csodálom, hogy elszakad a cérna a szülőnél, és eldöngeti a mihaszna purgyét.
A terrorizálás alatt mit értesz? Ha például nem mehetsz bulikázni 13 évesen, vagy ne adj Isten, ki kell vinned a szemetet, meg el kell mosogatnod néha, az nem terrorizálás. Az sem az, ha nem simogatják meg a buksidat a harmadik egyes után. Szóval kifejthetnéd bővebben.
Kedves Kérdező!
Sokkal egyszerűbb bántani a gyengét és kiszolgáltatottat, mint szembe nézni a saját problémákkal és megoldást keresni rá - miközben a gyengébbről gondoskodunk és óvjuk, amennyire bírjuk. Pont az ilyen elmebetegektől.
Nem tudom, hány éves vagy, de kérj segítséget a suliban vagy a rokonoknál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!