Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párom szülei nem csak a 2...

A párom szülei nem csak a 2 gyerek között osztják szét az örökséget, hanem a tesója gyerekei között is?

Figyelt kérdés

Most adtak el egy nyaralót, egy telket és egy lakást! Összesen 40M forint. Elvileg arról volt szó, hogy 3 felé osztják, egy rész marad náluk, egy-egy meg a két gyerekük között osztódik. Nekünk nincs gyerekünk, a barátnőm karriert épít, nincs elkésve 26 évesen. A tesójának 23 évesen 2 gyereke van már.

Most a szüleik kitalálták hogy az unokáknak is ugyanúgy kell adni, mert olyan mintha a gyerekeik lennének. Így 5 felé osztották el az örökséget. A páromnak már csak ötödrész jut így az egészből, a húgának meg a harmada! Mert mit is csinálna önnállóan egy 4 és 2 éves a pénzzel? Hát persze hogy a szülőké lesz! Kap a párom 8 milliót, a tesó meg 24 milliót!!!

Normálisak!!!??? Semmi okuk erre!!! Nincs harag meg semmi! Csak kitalálták hogy nekik az unokákról is gyerekükként kell gondoskodniuk. Ki hallott már ilyet???

2018. aug. 11. 18:00
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
41%

"Támogassák az unokákat de akkor a nekünk meg nem születetteket is!"

Azokat mégis hogyan? Azt se lehet tudni, hogy hányan lesznek. Lehet, hogy egyáltalán meg se születnek.

2018. aug. 13. 17:32
 52/53 anonim ***** válasza:
46%

"“Unokáknak lesz a pénz”

Sajnos ez nem úgy történik hogy számlát nyitottak nekik amihez majd hozzáférnek 18 évesen, hanem ugyanúgy odaadják a párom húgának a “ráeső résszel” együtt. Már most hallottuk a terveiket: lakásfelújítás kívül-belül: új konyhabútor, kanapé, ágyak, szekrények, teljes külső-belső festés, csempézés, új kapu és kerítés a ház elé, új tv, mosógép, mosogatógép, sütő. Mindemellett vadiúj autót (Kia Sportage) is néznek maguknak!"

Az unokáknak így is lehet pénzt adni, nem csak úgy, hogy majd ha felnőttek, akkor kapják meg. A lakásfelújítás meg az új ez-az előnyeit ők ugyanúgy élvezni fogják, mint a szüleik, nyilván nem fogják őket kizárni se otthonról, se a kocsiból.

2018. aug. 13. 17:38
 53/53 anonim ***** válasza:
36%
Átérzem de ti legalább kaptatok valamit én sem az apámtól nem kaptam mert a szüleim elváltak öcsém kapott. A nagyapám meg a nővéremnek adta a házat. Én nem kaptam semmit. A nagybátyám a halott nagyim 6 millió Ft ot tudott kísérelni de az ajándékozással nem tudott az ügyvéd mit kezdeni. Mindenki szidta mint a bokrot mert perelt. Vagy nem állsz velük szoba vagy elfogadod a helyzetet azzal hogy az élet megy tovább.
2018. aug. 26. 14:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!