Hány év korkülönbség van köztetek és a szüleitek/gyerekeitek között?
Anya-én : 30
Apa-én : 26
Tesóm és gyerekem nincs.
Anya - én: 29
Apa - én: 31
Apa - lányom: 60
Anya még kamaszkoromban meghalt.
Szóval az a kérdés lényege, hogy hány évesen szoktak gyermeket vállalni az emberek. Hát akkor hogy még több legyen az adat, leírhatom, hogy ha néhány ismerősöm/rokonom is válaszolna, azt írnák, hogy:
- 25 és 27
- 31 és 33
- 30 és 36
- 38 és 35(?)
- 19
- 32
És akkor mi van? Tulajdonképpen mire jó ez a sok adat, miért nem valami statisztikát vesz elő, akit ez érdekel? Az itt összegyűlő adatok úgyse lesznek jók semmire, nem reprezentatívak semmiféle szempontból.
Mindenkinek köszönöm szépen a hasznos válaszokat :)
24-es válaszoló, én nem statisztikára vagyok kíváncsi, hanem valódi emberek válaszaira.
feltettem egy kérdést az oldalon, amire előtted 23-an tudtak kötekedés, a kérdés értelmét megkérdőjelező hozzáállás nélkül válaszolni.
annak pedig különösen örülök, hogy Te jobban tudod, hogy Én hogy tudom a válaszokat hasznosítani.
Ha nem tetszik a kérdés, tovább lehet lapozni, és kereshetsz olyat, ahol még kötekedned sem kell :)
Apám és köztem 24 év
Anyám és köztem 22 év
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!