Mi torténe ha elszöknék ithonrol 17évesen 3honapja kerultem videkre a nénjémhez apukam pesten el de nem akar hazavini mi tortenik ha megszökök menyi idon belul kezdenek a rendoroķ keresni???van hova menem.. es penzem is van az utra
2018. aug. 4. 11:25
1/10 anonim válasza:
az történik hogy 1 hónap alatt elfogy a pénzed, alkalmazni senki se fog és hazafogsz kuncsorogni
2018. aug. 4. 11:26
2/10 anonim válasza:
A rendörség 48 óra múlva legkésöbb elkezdi a keresést és visszavisznek.
2018. aug. 4. 11:36
3/10 anonim válasza:
Törvény szerint kiskorút azonnal felnőttet 24 óra múlva, de gyakorlatban 72 óra eltelte után keresik a felnőtt, a kiskorút meg 24 óra múlva.
2018. aug. 4. 11:38
4/10 anonim válasza:
Hova mennél? Mit csinálnál? Lány vagy vagy fiú? Ha lány, ugye nem akarsz prostituálódni? Mi bajod van a nagynénéddel?
2018. aug. 4. 11:46
5/10 anonim válasza:
ha bejelnti a szülő keresik ha nem akkor semmi.
2018. aug. 4. 11:47
6/10 anonim válasza:
Felnőttet csak keresnek haza nem viszik kivéve ha gyámság alatt áll,18 ig várj. 17 évesen vissza visznek..
2018. aug. 4. 11:48
7/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ha betöltötted a 16-ot a rendőrök ugyan megkeresnek (már ha bejelentik az eltűnésed) de megkérdezik, hogy önszántadból vagy e ott ahol vagy vagy, hogy te mit szeretnél, hova szeretnél menni.
Nálunk nagy szokás hogy a lányok elszöknek otthonról mert nem engedik a fiúhoz és ez szokott történni amit fent írtam.
Ha ennyire rossz a helyzeted akkor közlöd a nénéddel, hogy elmész és kész. Ha ennyire rosszba vagytok akkor nem hiszem hogy vissza tartana vagy a rendőröket utánad küldenék.
Ha meg jóban vagytok miért akarsz szökni.
2018. aug. 4. 12:32
8/10 anonim válasza:
Menj mosogas el takarisd ki a lakast pucold meg az ablakokat.
Randezd el a szekrenyeket tartalmat dobald ki a felesleges ruhakat
Ha ezzel elkeszultel elfaradsz es lehigadsz
Aztan fozz egy kicsit
Maradj a fenekeden es gondolj bele milye jo dolgod van
2018. aug. 4. 12:53
9/10 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok es gyulolom a magy nenejmet csak az a baj apamal minden nap beszelek tegnap meg elmondtam neki mi tortent mindig ordibal velem baxogat st es azt mondta jovoheten ha vegez a munkaval hazavisz de ma regel mar azt mondta lejon kitaposa a belem az unoka batyamhoz menek es a baratnojehez es amugy budapestre es videken vagyok kaposvartol kb 70km re
2018. aug. 4. 17:06
10/10 anonim válasza:
Az unokabátyádhoz nem szökni kéne, hanem apáddal megbeszélni. De hosszú távon ő nem fogja állni a költségeidet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!