Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is érez úgy, hogy utálja...

Más is érez úgy, hogy utálja az anyját?

Figyelt kérdés

Anyám sajnos idegbeteg, alkoholista (már délután elkezd inni, aztán engem küld elintézni a dolgait, mert szégyelli, hogy alkoholt ivott és lehet rajta érezni), állandóan üvöltözik, már akkor félek, ha meglátom, folyamatosan szorongok a jelentlétében. Nem csak ő, hanem az egész család ilyen, ez megy kiskorom óta. :( Jelenleg nincs esélyem arra, hogy ebből a közegből egyhamar elkerüljek, muszáj még egy darabig kibírnom velük. Az okokat bővebben nem szeretném kifejteni, mert nagyon hosszú lenne és szar.

Vannak esetleg még hozzám hasonlók itt? Sokat segítene, ha látnám, hogy vannak olyanok, akik szintén ebben a csónakban eveznek. Köszi.

2018. júl. 31. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hetente 1 hasonló kiírás szokott lenni, plusz anyám dettó ugyanez, csak ő nyugtatóra ivott minden nap, meg vert. Szóval nem, nem csak te érzed így.
2018. júl. 31. 19:07
 2/4 anonim válasza:
44%
Szia!nem hülyeségből de lehet olyat csinálni ismerősőm is csinálta h utalta az annyat és szólt a tanároknak és kollégiumba ment. mivel nem tudom hány éves vagy de ahogy irtad h egy darabig még ki kell birnod veluk szerintem már nem vagy olyan kicsi akkor a kollégiumot és a tanart probalnam ki vagy vannak gyerekothonok.tudom nagyon nem jol hangzanak meg ujkörnyezet ha nem akarsz ilyen helyekre menni akkor nem tudom van e kereszt anyad vagy mas ismerőseid kérdezd meg őket nem e lakhatnál nálu.probaltad mar anyukadnak mondani h ne igyon vagy már beszéltetek róla? Remélem segítettem és sajnallak kitartást :)
2018. júl. 31. 19:08
 3/4 A kérdező kommentje:
2-es: Semmit nem lehet vele csinálni, mert -minden alkalommal, amikor szóba kerül- tagadja, hogy alkoholproblémái lennének...
2018. júl. 31. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Vannak paran, eleg csak itt szetnézni a kerdések között.
2018. júl. 31. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!