Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elhoztuk nyaralni a férjem 13...

Elhoztuk nyaralni a férjem 13 éves lányát de nem érzi jól magát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lejöttünk Balatonra a mi làny(3) és fiú(5) kisgyerekünkkel és most először elhoztuk a férjem lányát is. Mi külföldön lakunk ezért ritkán találkoznak. De látszik nagyon irigykedik a gyerekeinkre meg a férjemre is pipa. Fogalmam nincs miért fogadta így el a meghívást. Tönkre teszi az egész nyaralást. Próbáltam vele beszélni de csak bólogat meg nehéz neki így meg ilyesmi.
2018. júl. 31. 11:44
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
49%
Nehogy mar ne birj ki egy napot a sajat gyerekeiddel a BLatonon!
2018. júl. 31. 19:41
 62/64 anonim ***** válasza:
64%
Sokat nem tehetsz, bírjatok ki valahogy es legközelebb, ne tervezettek közös nyaralast, ha ennyire nem megy.
2018. júl. 31. 22:55
 63/64 anonim ***** válasza:
33%

Én megértem a lányt..szétmentek a szülei, az apja külföldre költözött, új családja lett, új tesók..persze, hogy nehéz neki.

Több figyelem kell neki, és nem feltétlenül az apától.

"tönkre teszi az egész nyaralást"

Te meg egy család életét...na bumm

2018. aug. 1. 10:30
 64/64 anonim ***** válasza:
48%

63-as: Miért ő tette tönkre egy család életét? Eleve nem is tudjuk, lehet, hogy már előtte külön mentek a feleségével, mielőtt a Kérdezővel összejött a pasi.

Másrészt pedig azt a házasságot lehet tönkretenni egy kívülállónak, amelyiket hagyják, hogy tönkretegye.

Ha a pasi nem lett volna nyitott erre, akkor a Kérdező meztelenül is táncolhatott volna, akkor sem foglalkozott volna vele a férfi.

2018. aug. 1. 18:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!