Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elhoztuk nyaralni a férjem 13...

Elhoztuk nyaralni a férjem 13 éves lányát de nem érzi jól magát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lejöttünk Balatonra a mi làny(3) és fiú(5) kisgyerekünkkel és most először elhoztuk a férjem lányát is. Mi külföldön lakunk ezért ritkán találkoznak. De látszik nagyon irigykedik a gyerekeinkre meg a férjemre is pipa. Fogalmam nincs miért fogadta így el a meghívást. Tönkre teszi az egész nyaralást. Próbáltam vele beszélni de csak bólogat meg nehéz neki így meg ilyesmi.
2018. júl. 31. 11:44
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
54%
Ez egy tipikus eset. Az első házasságból származó gyerek utálja az új családot, azok meg őt. Csak a nyálas amerikai sorozatokban szokták boldogan keblükre ölelni egymást. Kérdező, ebből nem lehet jól kijönni, vegyél egy mély levegőt, nyelj egy nagyot, és legközelebb ne menj bele ilyenbe.
2018. júl. 31. 14:59
 52/64 anonim ***** válasza:
16%
Kamasz lany faraszto
2018. júl. 31. 15:09
 53/64 A kérdező kommentje:
Tényleg igyekszem lesem minden kívánságát beszélgetek vele. De a férjemmel nem megy neki és ez feszültséget szül. Ma egyedül hagytam őket 1 órára lány a házban férjem kinn takarít
2018. júl. 31. 15:23
 54/64 A kérdező kommentje:
Elveszem az időt..folyamatosan jön utánam. Nem mondhatom neki te maradj apáddal!!
2018. júl. 31. 15:25
 55/64 anonim ***** válasza:
75%

"Tényleg igyekszem lesem minden kívánságát beszélgetek vele."

Közben meg olyan ellenszenvvel beszélsz róla, mintha valami illetéktelen betolakodó lenne, aki szándékosan el akarja rontani a családi nyaralást. Mondjuk a te szemedben nyilván így is van, viszont ne hidd, hogy ő nem érzi részetekről az ellenszenvet, még ha a felszínen kedvesek is vagytok vele.

Talán az apjával való összeszokást nem úgy kellett volna kezdeni, hogy kiszakítjátok a környezetéből és elviszitek magatokkal nyaralni, hanem fokozatosan kellett volna egyre több időt töltenie az apjával. Ha meg erre személyesen nincs idő, akkor is létezik ma már számtalan mód a kapcsolattartásra. De ezek szerint a férjednek nincs igénye arra, hogy kapcsolatot tartson a lányával, inkább igyekszik letudni az együtt töltött időt egy nyaralással.

2018. júl. 31. 15:39
 56/64 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a lánynak jót tenne valami más program az apjával a pancsoláson kívül. Pl elmehetnének hajókázni, vagy kalandparkba, bobozni, stb.

Annyi időt Te is kibírsz a kicsikkel. Max addig nem mentek strandra, csak sétálgattok, fagyiztok, játszótereztek, stb.

2018. júl. 31. 16:01
 57/64 A kérdező kommentje:
Tényleg nem gondoltam volna h engem fognsk kihozno hibásnak. Telefonon tartja vele a kapcsolatot. Köszönöm a normális válaszokat. Viszlát
2018. júl. 31. 16:01
 58/64 anonim ***** válasza:
54%
Én voltam már úgy nyaralni, hogy jött a férjem tesója és húzta a száját mindenre. Én megmondtam neki, hogy sajnálom, hogy rosszul érzi magát, holnap megkérjük a szüleit, hogy vigyék haza. Végül lenyugodott, maradt és minden rendben ment.
2018. júl. 31. 16:05
 59/64 anonim ***** válasza:
42%

51-essel értek egyet.

Amúgy mi ennyi idősen a férjem gyerekeit már nem vittük magunkkal sehova. Ha nekik nem jó, miért legyen elcseszve a mi nyaralásunk is (főleg azért rá is játszottak, nehogy már jó legyen bármi is).

Kérdező, ne menj bele ilyenbe máskor. Neked senkid a kiscsaj.

2018. júl. 31. 18:23
 60/64 anonim ***** válasza:
68%
Téged is ptt fog hagyni, amint jön egy friss punci ;)
2018. júl. 31. 19:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!