Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elhoztuk nyaralni a férjem 13...

Elhoztuk nyaralni a férjem 13 éves lányát de nem érzi jól magát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lejöttünk Balatonra a mi làny(3) és fiú(5) kisgyerekünkkel és most először elhoztuk a férjem lányát is. Mi külföldön lakunk ezért ritkán találkoznak. De látszik nagyon irigykedik a gyerekeinkre meg a férjemre is pipa. Fogalmam nincs miért fogadta így el a meghívást. Tönkre teszi az egész nyaralást. Próbáltam vele beszélni de csak bólogat meg nehéz neki így meg ilyesmi.
2018. júl. 31. 11:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
80%

"a lány egyedül velem beszélget"

"Most is otthagytam őket beszélni."

Most akkor beszél a lány az apjával vagy nem?

2018. júl. 31. 12:08
 32/64 anonim ***** válasza:
88%

Olyat lehetne, hogy esténként te otthon maradsz a kisgyerekekkel, nekik már úgyis ágyban a helyük, férjed és lánya meg esti programot csináljanak. Én ezt tudom javasolni.

Amúgy, annak alapján, amit 7-ben leírtál, szinte borítékolható volt, hogy ez rosszul fog elsülni. A lánynak nincs igazi kapcsolata az apjával sem, veled még annyi sem, a kicsi gyerekek neki nem társaság - szóval itt minden el van rontva, ami el lehet. Ezért férjed a hibás. Nem is értem, mit képzelt, ha azért elvált a feleségétől, mert nem tudott mit kezdeni a lányával, akkor így, hogy sokkal ritkábban látja, így mit tud vele csinálni?

Mindenesetre a jövőben úgy lenne célszerű szervezni, hogy pár napra menjen a férjed a lányával KETTESBEN (!!!) valahová. És ezen kívül legyen egy családi nyaralás, ahol csak te, férjed és a két kisgyereketek van.

2018. júl. 31. 12:08
 33/64 A kérdező kommentje:
Tanácsot akartam kérni nem jellemzést
2018. júl. 31. 12:09
 34/64 A kérdező kommentje:
Most biztos kénytelen beszélni vele ezért hagytam őket kettesben
2018. júl. 31. 12:12
 35/64 A kérdező kommentje:
Velem beszél férjemmel nemigazán akart
2018. júl. 31. 12:14
 36/64 anonim ***** válasza:
92%
A 13 éves gyerek többnyire a kortársai körében érzi jól magát. Bármennyire is fura, le kellett volna vinni még mellé valami barátnőjét.
2018. júl. 31. 12:32
 37/64 anonim ***** válasza:
79%
Hjaaj....Húzzatok már gumit a jó ég áldjon meg...Te is olyan hülye vagy kedves kérdező...
2018. júl. 31. 12:40
 38/64 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem a legjobb amit tehetsz, ha úgy alakítod a programot, hogy minél többet lehessen az apjával, pl. együtt menjenek vízbe pancsolni, büféhez. Mikor kijönnek a vízből, vagy jönnek vissza büféből, akkor meg mehetsz te és a két pici. A lényeg, hogy még véletlenül se az legyen, hogy utólag majd a lány anyja azt dumálhassa, hogy ingyen gyerekpesztonkának hoztátok le a lányt.

Ne várd el a lánytól, hogy nagy haverja legyen a két kicsinek, mert ezek is csak arra emlékeztetik, hogy apjának már nem ő a fontos igazán. Téged a helyzethez képest akkor csíphet a legjobban ha azt hallja tőled, hogy te mondod állandóan férjednek, hogy most egy kicsit a nagylánnyal menjen mindig ide-oda, rólad pedig látja, hogy diszkréten ezeken nem akarsz részt venni.

2018. júl. 31. 12:40
 39/64 anonim ***** válasza:
6%
Tedd vonatra és küld haza az anyjához, jópofizzon vele ő. És kérd vissza az útköltségét,a szállását és az étkezését,nem vagy köteles pénzelni más gyerekét.
2018. júl. 31. 12:49
 40/64 anonim ***** válasza:
24%

Itt tanácsot ne várj. Látnátok magatokat, hogy estetek neki a kérdezőnek, habzó szájjal. Itt mindenki minta anya, megjöttek az ősanyák, akik tanácsot adni nem tudnak, csak köpködni. Tipikus magyar mentalitás, mindem szót képesek vagytok kiforgatni, ahelyett, hogy tanácsot adnátok. De ha a kérdező egy fagyizást emlegetett volna, nem a Balatont, akkor is csak ontanátok magatokból a mocskot. Na én ezért nem kérdezek itt, mégis kitől???

Kérdező, szerintem ki kellett volna állnod a férjed ellen, hogy ne vigyétek. Kiskamasz korban van, elég sebezhető, főleg, hogy az apja, aki eddig vele élt és vele foglalkozott, most nem vele van és nem csak vele foglalkozik. Szerintem - a gyakorisokkal ellentétben - ez nem a te hibád. Normális, hogy lázad ellened és a gyerekeid ellen. Bár elfogadta a hívást, de legközelebb menjetek kisebb programra.

2018. júl. 31. 12:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!