Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elhoztuk nyaralni a férjem 13...

Elhoztuk nyaralni a férjem 13 éves lányát de nem érzi jól magát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lejöttünk Balatonra a mi làny(3) és fiú(5) kisgyerekünkkel és most először elhoztuk a férjem lányát is. Mi külföldön lakunk ezért ritkán találkoznak. De látszik nagyon irigykedik a gyerekeinkre meg a férjemre is pipa. Fogalmam nincs miért fogadta így el a meghívást. Tönkre teszi az egész nyaralást. Próbáltam vele beszélni de csak bólogat meg nehéz neki így meg ilyesmi.
2018. júl. 31. 11:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
91%
Kérlek ne a lányra fogd, hogy "tönkremegy a nyaralás". Nem az ő hibája, hogy ritkán találkozik az apjával meg a féltestvéreivel, ezenkívül egy 5 és egy 3 éves gyerek neki nem igazi társaság. Ahogy az első válaszoló is írja, az apja menjen el külön programokra csak vele, vegyétek figyelembe az ő igényeit is- Érezze, hogy ő is fontos, ne csak a megtűrt, fölösleges ötödik személy legyen.
2018. júl. 31. 11:55
 12/64 A kérdező kommentje:
Nincs egyedül. Vannak otthon testvérei. Azért hoztuk el hogy ismerkedjen vekünk
2018. júl. 31. 11:55
 13/64 anonim ***** válasza:
37%

Márpedig 2 kisgyerekre sokszor képtelenség egyedül vigyázni, engem piciként 2 felnőtt sem tudott megőrizni strandon. Teljesen érthető, hogy nem akar egyedül lenni a kérdező, gondolom az egy hetes hozzászólásra írta.

Olykor azért meg kéne oldania rövid időre, hogy a kislány az apjával lehessen, én sem csodálkozom, hogy problémák vannak, kamasz is, a helyzet sem ideális neki, nyilván nem várható, hogy lelkes legyen. Az apjának kéne megoldani, éreztetni, hogy ő is igencsak fontos számára.

2018. júl. 31. 11:56
 14/64 A kérdező kommentje:
Gondolhatjátok hogy nem véletlenül lakunk külföldön
2018. júl. 31. 11:57
 15/64 A kérdező kommentje:
Nehéz két picivel különben egyedül jöttem volna. Most is otthagytam őket beszélni.
2018. júl. 31. 11:58
 16/64 anonim ***** válasza:
91%

Azért vált el a férjed, mert nem tudott mit kezdeni a lányával? Ezért költöztetek külföldre? Ez akkora lódítás, hogy csak na. Elmenekültetek a férjed kislánya elől vagy mi?

Kérdező, te mindenért a lányt hibáztatod, holott ha nem lennél ilyen ellenséges vele, hanem kicsit nyitottan, érdeklődően állnál hozzá, és az apja is többet foglalkozna vele, biztosan jobb lenne a helyzet.

2018. júl. 31. 11:59
 17/64 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, én úgy látom, nem veled van a gond, inkább a férjed nem a legjobb apa.

Nem volt okos ötlet elvinni a kislányt magatokkal, nem is értem, a férjed miért ragaszkodott hozzá. A lány természetesen viselkedik, neki ez a helyzet nem jó, ahogy nektek sem. A nyaralást itt a férjed tette tönkre a hülye ötletével.

Több gyereke van, neki kell megoldania, hogy veletek és a lányával külön legyen priogramja. Biztos nehéz, de b.sszus, ő csinálta mindegyik gyereket.

A helyedben én elbeszélgetnék vele arról, hogy legközelebb jobban mérlegeljen, mielőtt minden egyes résztvevőt kellemetlen helyzetbe hoz, csak azért, mert ő nem jó apa.

Te meg, ha ezt tudod, miért neki szültél kettőt? Te dolgod, de ezek után ha jót vársz, akkor nagyon...optimista lehetsz.

2018. júl. 31. 11:59
 18/64 A kérdező kommentje:
Férjem ragaszkodik hogy mindig menjek vele.
2018. júl. 31. 12:00
 19/64 anonim ***** válasza:
72%

14 Jah, hogy ezért laksz külföldön, hogy a gyerek ne zavarjon téged, aha értjük.

Tisztában vagy te azzal, hogy az élet nem hagy kiegyenlítetlen számlát? és még ha te el is éred pillanatnyilag a célod, akkor a gyerek fizetik meg a te cselekedetednek a következményeit majd a saját életükben?

2018. júl. 31. 12:01
 20/64 A kérdező kommentje:
16-os a lány egyedül velem beszélget. Este is kiültünk beszélgetni a partra ma délelőtt is a vízben.
2018. júl. 31. 12:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!