Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elhoztuk nyaralni a férjem 13...

Elhoztuk nyaralni a férjem 13 éves lányát de nem érzi jól magát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lejöttünk Balatonra a mi làny(3) és fiú(5) kisgyerekünkkel és most először elhoztuk a férjem lányát is. Mi külföldön lakunk ezért ritkán találkoznak. De látszik nagyon irigykedik a gyerekeinkre meg a férjemre is pipa. Fogalmam nincs miért fogadta így el a meghívást. Tönkre teszi az egész nyaralást. Próbáltam vele beszélni de csak bólogat meg nehéz neki így meg ilyesmi.
2018. júl. 31. 11:44
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
86%
Hát teljesen érthető. A férjed foglalkozik egyáltalán vele? Most, hogy együtt vannak? Lehet jól esne neki, ha az apja elmenne vele külön programra, ahol csak ők vannak. Eleve kamasz és azok alapján, amiket írsz nem csodálom, hogy nem akar veletek bájologni.
2018. júl. 31. 11:47
 2/64 anonim ***** válasza:
82%
Nehogy már a 13 éves lány legyen a hibás, amiért nem tud mit kezdeni a 3 és 5 éves féltestévreivel, az apjával, akit elveszített, és akivel alig találkozik, meg annak az új feleségével. Rövidebb programmal kellett volna kezdeni.
2018. júl. 31. 11:50
 3/64 anonim ***** válasza:
84%

Te belegondoltál az ő helyzetébe? Főleg úgy, hogy a te gyerekeid lennének a helyébe, és ő lenne ajnározva-az neked hogy esne?

Szerencsétlen elfogadta a meghívást, de nem másért, hanem mert az apjával akart lenni, csak hogy ez így neki elég fájdalmas. Mondjuk több eszetek is lehetett volna, mert ez a kislány megérdemelt volna 1-2 napot vagy egy hetet egyedül az édesapjával, ha már ilyen keveset látja.

Amikor ennyire érzéketlen vagy, akkor nem árt belegondolnod a másik helyzetébe magad, vagy a gyermekeid. Egyből tudni fogod, hogy mi zajlik le a másikban.

2018. júl. 31. 11:51
 4/64 A kérdező kommentje:
Igen fogkalkozik vele. De bocs két kisgyerekkel nem szeretnék egyedül maradni a Balatonon
2018. júl. 31. 11:52
 5/64 anonim ***** válasza:
81%
Nem bírsz ki pár órát egyedül a gyerekeiddel? Akkor meg ne csodálkozz. Meg is érdemled, ha elrontja a nyaralásod.
2018. júl. 31. 11:53
 6/64 anonim ***** válasza:
83%
Ja, te nem, de a 13 éves kislány maradjon egyedül egész életében. Önző d ög vagy.
2018. júl. 31. 11:53
 7/64 A kérdező kommentje:
Nem én találtam ki az elhozatalt. Tudtam hogy probléma lesz férjem ragaszkodott hozzá. Régen sem tudott vele mit kezdeni. Ezért vált el az előző feleségétől.
2018. júl. 31. 11:54
 8/64 anonim ***** válasza:
95%

Pedig ha ritkan latja akkor ez lett volna a logikus lépes hogy csak a lányaval megy.

Mondom ezt anyakent ugy hogy az exemnek is voltak gyerekei, en nem is akartam menni velük.

2018. júl. 31. 11:54
 9/64 anonim ***** válasza:
79%
4+ Önmagadon, és az érdekeiden kivül te tudsz egyáltalán mást látni? Milyen anya lesz belőled így? A gyermekeidet tedd a másik kislány helyébe. Akkor is ilyen félvállról vennéd?
2018. júl. 31. 11:55
 10/64 anonim ***** válasza:
94%
Azért vált el, mert nem tudott mit kezdeni a saját gyerekével? Hát gratulálok. :D Csak ne csodálkozz, ha majd a te gyerekeidből is elege lesz.
2018. júl. 31. 11:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!