Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnátok, ha a 16 éves...

Mit reagálnátok, ha a 16 éves lányotok azt mondaná, hogy ő biszexuális?

Figyelt kérdés

Kiakadnátok? Elfogadnátok? Egyáltalán komolyan vennétek?

Tegyük fel, hogy azért mondta csak el, mert lehet, hogy alakul neki valami egy lánnyal.

2018. júl. 26. 18:20
1 2 3
 11/23 TheSoldier ***** válasza:
93%

Mindkét fiam meleg.

Ugyanúgy szeretem őket,és ez soha nem fog változni.

15 évesek és komolyan veszem őket, nyílván tudják,hogy mit éreznek.

Örülök,hogy nem azért mondták el,mert hogy alakulna nekik kapcsolat valakivel,hanem azért mert megbíznak bennem.

2018. júl. 26. 18:56
 12/23 anonim ***** válasza:
10%
Lenne vele egy pár órán át tartó "szakmai" beszélgetésem, amikor is szeretném kideríteni, hogy ő mit tud vagy mit képzel ezekről a dolgokról. Felvilágosítanám, hogy az erotikus vonzalom nem azonos a szexualitással.
2018. júl. 26. 19:03
 13/23 anonim ***** válasza:
89%
Egyértelműen elfogadnám és támogatnám.
2018. júl. 26. 19:04
 14/23 anonim ***** válasza:
81%

Én is az vagyok, szóval fura lenne, ha pont én ítélném el :D

Meg miért ne venném komolyan? Ha ennyi idősen sokan el tudják dönteni, hogy a másik nem tetszik nekik, azt is el tudják, ha ugyanazt a nemet szeretik, vagy épp mindkettőt.

20L

2018. júl. 26. 19:06
 15/23 anonim ***** válasza:
64%
Egészségére. Engem nem zavarna, a lényeg hogy boldog legyen. Az már részletkérdés hogy fiú, lány vagy egyszarvú mellett. Akárkit választ(persze ésszerű kereteken belül, tehát nem drogos, nem veri, nem lopós) én elfogadom.
2018. júl. 26. 19:10
 16/23 anonim ***** válasza:
88%
Örülnék, hogy olyan jó a kapcsolatunk, hogy ezt szeretné velem megbeszélni.
2018. júl. 26. 19:10
 17/23 anonim ***** válasza:
92%
Én azt nem értem, hogy aki ezt nem fogadja el, az mégis pontosan mire számít? Hogy ha azt mondja, hogy nem fogadja el, akkor a gyerek majd varázslatos módon heteroszexuálissá válik? Vagy mi?
2018. júl. 26. 20:01
 18/23 anonim ***** válasza:
5%

- biszexuális vagyok

- rendben. Biztos vagy benne?

- igen

- jól átgondoltad? Mert ha nem, most kapsz rá 10 másodpercet, hogy rájőjj hogy te nem vagy gender szekta meg a modern fasságok áldozata. Ha tartod a véleményed, még eltartalak 2 évig, aztán mehetsz. Az én lányom életerős, önálló, talpraesett NŐ lesz, nem pedig valami groteszk életképű "EGYÉB"(mindenki döntse el minek látja) elvont barom.

Ez is egy vélemény, lehet lepontozni

2018. júl. 26. 20:08
 19/23 anonim ***** válasza:
6%
Életkori sajátosság. Vagy elmúlik, vagy tényleg az. Majd kiderül. Mindenesetre támogatnám és mindenben vele lennék. De ha nem átalakító műtétet tervez én agyoncsapom. Elhisszük hogy az, nem kell nevetségessé tennie magát
2018. júl. 26. 20:12
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, hogy milyen hülyék egyes válaszolók.... divat meg majd kinövi, mintha ezt az ember választaná.
2018. júl. 26. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!