Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnátok, ha a 16 éves...

Mit reagálnátok, ha a 16 éves lányotok azt mondaná, hogy ő biszexuális?

Figyelt kérdés

Kiakadnátok? Elfogadnátok? Egyáltalán komolyan vennétek?

Tegyük fel, hogy azért mondta csak el, mert lehet, hogy alakul neki valami egy lánnyal.

2018. júl. 26. 18:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
12%
ülj le és beszéld meg vele hogy ez rossz!
2018. júl. 26. 18:26
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
Semmit nem változtatna. A gyerekem... Meglepne amúgy, de hagynám járni a saját útján és értékelném, hogy van olyan jó kapcsolatunk, hogy elmondta nekem.
2018. júl. 26. 18:27
 3/23 anonim válasza:
12%

Nem igazán kell ezt komolyan venni. Mondani akármit lehet.

Játszd le fejben a dolgot:

Ha kiakadsz akkor veszekedni kezdtek és ígyse-úgyse tudod módosítani benne ezt, sőt lehet már csakazértis csinálni fogja.

Ha pedig nem foglalkozol vele akkor lehet meggondolja magát meg rájön, hogy hülyeség volt az egész. Végülis még senkit nem vitt haza, nem?

2018. júl. 26. 18:28
 4/23 anonim ***** válasza:
3%
örülnék neki, mindig is felizgattak az ilyen dolgok
2018. júl. 26. 18:29
 5/23 anonim válasza:
16%

Szia:)

Nekem mostanaban sok 15-16 eves baratnom lett aki biszex. Nem tudom, lehet ez valami trend, hogy a lanyok nem hisznek magukban es a fiuk helyett inkabb a lanyokkal lognak, es a vegen annyira osszemelegednek, hogy esetleg valami tobb is lehet belole, vagy csak siman a lanyok jonnek be nekik. Szerintem kinovi majd ezt mert kicsit kesobb rajon, hogy gyereket es csaladot akar. A masik opcio meg az, hogy tenyleg biszexualis. Mindket esetben a lanyod marad.

2018. júl. 26. 18:30
 6/23 anonim ***** válasza:
93%
Eloszor is örülnék, hogy megosztotta velem ezt a dolgot. Kamaszkent egy hetero bontakozo kapcsolatról sem konnyu beszelni egy szulonek, hat meg egy ilyenrol! Tamogatnam, segitenek, függetlenül attol, h nekem nincs ilyen beallitottsagom, de gondolom ugynugy mukodik egy ilyen kapcsban is a dolog, mint egy heteroban. Mellekesen beszelnek vele függetlenül a kiszemeltjetol a biszexualitásarol, h hogyan es mikent ebredt ra. De persze csak akkor, ha nem erzi kinosnak. Az anyja vagyok... Barmi van, elfogadnam es tamogatnam. Alap.
2018. júl. 26. 18:33
 7/23 anonim ***** válasza:
47%

Egészségedre, közölném vele és ennyiben maradnánk. Ha az, hát az, nincs vele semmi problémám, örülök, hogy elmondta.

Én demipanszexuális vagyok, esetleg ezt is közölném vele, hogy tudja, a szokásosnál stabilabb és nem teljesen normális családban él.

2018. júl. 26. 18:33
 8/23 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanazt, ha azt jelentené be, hogy heteró.
2018. júl. 26. 18:34
 9/23 anonim ***** válasza:
65%

Hagyjuk már ezeket a címkézéseket...

Ha két ember között erős a kötelék és valódiak és mélyek az érzéseik egymás iránt, akkor mindegy hogy azonos neműek vagy nem,ha meg nincs meg ez köztük akkor is.

Bejelenti hogy biszex, mert(ezek opciók csak):

-Több figyelemre és megértésre van szüksége.

-Tesztel téged hogy mi lenne ha?

-Zavarban van a nemiségét illetően és hozzád fordul segítségért, tanácsért.

-Vagy tényleg az és van is valaki aki tetszik neki/találkozgatnak vagy már régóta ismerik egymást csak most jutott a kapcsolatuk erre a pontra.

2018. júl. 26. 18:42
 10/23 anonim ***** válasza:
89%

Semmi nem változna a Fiam meleg ugyan olyan gyerekem maradt,mint a heterók,a párja is családtag. Aki emiatt eldobja a gyerekét megse érdemli h legyen neki,mert sosem külön emberként érző lényként szerette.

Egy Anya.

2018. júl. 26. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!