Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fogták már rátok, hogy drogoso...

Fogták már rátok, hogy drogosok vagytok?

Figyelt kérdés

Apám mániája... Annyit nézi az m1-et.

Soha nem voltam ilyen társaságban. Azt sem tudom, hogyan kellen nekiállni drogozni...

2018. júl. 22. 16:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
:DDD
2018. júl. 22. 18:28
 12/19 anonim válasza:
90%
Szerintem meg inkább siralmas, mint vicces.
2018. júl. 22. 18:46
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Igen. Tavaly nyáron lefogytam 36 kg-t két hónap alatt. Mély depresszióban voltam egy lány miatt akit nagyon szerettem volna, de esélyem sem volt nála.
2018. júl. 22. 18:47
 14/19 anonim ***** válasza:
57%
Engem nem, de az unokatesomat igen. Az anyja nem tudta, hogy tekeri a cigit, es allandoan turkalt a szobajaban. Az unokateson egyik nap arra ert haza, hogy a papir meg a szuro ki van rakva az etkezoasztalra, az anyja meg elkezdte vallatni, hogy a fuvet is a hazaban dugdossa-e.
2018. júl. 22. 18:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
57% de legalább segített a környezeted?
2018. júl. 22. 19:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Titkoltam. Nem szerettem volna "sírni" ilyen miatt. Úgy éreztem hogy ezt magamnak kell leküzdenem. Alapból 117 kg voltam, szóval viszonylag normális súlyra fogytam. Csakhát furcsa volt az embereknek két hónap alatt ezt látni. Jöttek is a kérdések hogy drogozom vagy netán beteg vagyok e. Azt mondtam, hogy elhatároztam magam, hogy lefogyok a leggyorsabb módon bármibe is kerül. Most gy egy év elteltével már sikerült kiábrándulnom a lányból. Próbáltam midig valami mással elterelni a figyelmemet. Hobbik, barátok, aztán szép lassan megnyugodtam. Tartom a nyolcvan kg-t jelenleg is.
2018. júl. 22. 20:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Párom anyja egyszer azt mondta hogy "már attól fél hogy drogozik" miközben pontosan tudta hogy nálunk van... meg hogy "fél hogy rossz útra tér, rossz társaságba keveredik" ismer engem meg a szüleim is szóval köszi, tényleg.
2018. júl. 22. 21:15
 18/19 anonim ***** válasza:

Rólam anyám hiszi azt, hogy "drogozok"

Pl. migrénes vagyok, iskolaidőben a koránkelés, rendszertelen étkezés, kevés alvás, stb. miatt még gyakrabban jön elő és volt, hogy szinte minden héten fájt a fejem, annyira, hogy nem bírtam ki gyógyszer nélkül. Akkor elkezdte előlem dugdosni a fájdalomcsillapítókat, mert szerinte rá vagyok szokva. Egyszer volt egy nagyon durva, napok óta tartó fejfájásom, amikor egyik reggel felkeltem, az egyik szemem is kicsit be volt dagadva és szédültem, hányingerem volt, persze nem engedte, hogy gyógyszert vegyek be és elküldött iskolába. Már csak 2 megállóra voltam a sulimtól, mikor éreztem, hogy rókázni fogok és abban a pillanatban, ahogy a következő megállóban kiléptem a villamos ajtaján, odaokádtam az út közepére, szóval úgy döntöttem, visszafordulok és mielőtt hazajöttem, elmentem a háziorvosomhoz és még ő is hitetlenkedve nézett, amikor mondtam neki, hogy már 3 vagy 4 napja fáj a fejem, de nem vettem be egy szem gyógyszert se, mert anyám nem engedi :)

Aztán egy ideig nagyon érdekelt az ún. nail art, megnövesztettem a körmöm és festegettem, díszítgettem őket. Akkor kitalálta, hogy az acetonra vagyok rászokva, csak annyi a gond, hogy acetonmentes körömlakklemosót használtam, mert amikor festettem a körmöm, előszeretettel használtam körömnyomdát is, amit nem szabad acetont tartalmazó lemosóval letörölni. De hiába mondtam neki ezt is, akkor is csak azt hajtogatta, hogy azért festem ennyit a körmöm, mert szipuzom a körömlakklemosót :D És egyik délután arra jöttem haza az iskolából, hogy kidobta a kinti szemetesbe az összes körmös cuccomat, amiket mellesleg a saját pénzemből vettem.

2018. júl. 23. 01:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen pszichés izéket diagnosztizált apám, az iskolaorvossal karöltve... Valami felderíthetetlen alkati-anyagcsere-hormon probléma, totál vékony vagyok, 180cm/50kg, ami nem egészséges, de ez van, eszek, sportolok, élem az életemet, azon kívül hogy nem nézek ki valami esztétikusan soha semmi bajom nem volt... Aztán felső tagozatban új védőnőt kaptunk, és az a szerencsétlen rámnézett és kitalálta h anorexia. Akkor apám totál bekattant, hogy meg fogok halni meg minden h lyeség.

Ami nem teljesen ugyanaz a sztori mint a tied, de nagy vonalakban mégis. Az apámat végül úgy bírtam leállítani, hogy önszántamból mentem el egy pszichológushoz (magyarul egy hozzáértő emberhez, aki nem ilyen kamukórokat diagnosztizál úton-útfélen mert olyan kedve van), és akkor a pszichológus jól kiderítette h nincs semmi lelki nyavalyám.

Szerintem te is valami ilyesmit tehetnél, bár nem tudom h drogfüggőséggel hova kell menni... Vágom hogy nem vagy függő, de épp azért menj el mert hátha egy orvosnak elhinnék h nincs semmi bajod.

2018. júl. 24. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!