Vegyél pár inzulinos fecskendőt a gyógyszertárban, és hagyd szerte szét odahaza egy öngyújtóval, kanállal valahol.
2018. júl. 22. 16:40
2/19 anonim válasza:
Igen, mert az vagyok. :D A nikotin, koffein, gyógyszerek, tea, stb. is mind drog, csak legális.
2018. júl. 22. 16:46
3/19 anonim válasza:
Nem :D pedig nekem volt egy elzüllöttebb időszakom, amikor a tanuláshoz, a jövőhöz meg az élethez való felelősségtudatom minuszos volt. De kikerültem belőle, nem lett bajom, illetve igazából nem tettem megbocsáthatatlan bűnöket. Visszaverődtem a normál kerékvágásba, miután az egyik haverom a társaságban nagyon felültetett.
2018. júl. 22. 16:48
4/19 anonim válasza:
Kamasz koromban mondott hasonlót apám, meg azt hogy diliházba kerülök. Mert éppen ki voltam merülve a suli miatt. Aztán évtizedekkel később idős korára ő került oda mert elvált a lánya. Én meg irritálóan nyugis vagyok évtizedek óta, hisz az idegesítő suli csak átmeneti volt. Ha reggel nekiállok beszélgetni a falu közepén egyik tanyasi ismerősömmel, akkor minimum délután 6-kor még ott állunk egy helyben. Vagyis egy diliház előbb költözik oda a közelünkbe mint én oda. :))
2018. júl. 22. 16:59
5/19 A kérdező kommentje:
Jaj, azt én is mefkaptam párszor, hogy megyek a diliházba...
De pont ő volt, aki úgymond kikészített, mert viselkedett úgy, mint egy elmbeteg. Amikor mondtam, hogy ő való oda, nekem esett.
2018. júl. 22. 17:03
6/19 anonim válasza:
Engem nem vádoltak még ezzel, de a baráti körömben sok ilyen esetet ismerek, mind alaptalan. A szülőknél ez általános aggály, és jól látod, mert nagyrészt a média ülteti beléjük ezt a rettegést (ami szintén nem teljesen alaptalan), aztán a legkisebb gyanúra is ugranak. Mondd meg neki szépen higgadtan, hogy nem vagy drogos, de ha az megnyugtatja, vigyen el nyugodtan orvoshoz drogtesztre.
2018. júl. 22. 17:17
7/19 anonim válasza:
általánosban szerveztek ilyen prevenciós előadást a szülőknek
utána hatalmas szakèrtők lettek anyámék, ha rossz kedvem volt, ha jó, ha nevettem, ha depis voltam, akkor már gyanúsan nézegettek, meg megkérdezték szívtam-e :D
meg egyszer a rágópapírra is azt hitték
2018. júl. 22. 18:09
8/19 anonim válasza:
Nem, én alkoholt fogyasztottam, mert így akartam kezelni a durva szorongásomat. Érdekes módon pár ejnye bejnyét ért meg meg nagy hegyi beszédet. Gimnázium végére már ott tartottam, hogy az ebédjegyre adott pénzből is piát vettem. De itthon ez valahogy nem akkora pláne, mint mondjuk a fű.
Azóta már nem iszom, de mindig röhögök, amikor a szülök az illegális drogok miatt aggódnak a pia az meg el van bagatellizálva.
9/19 anonim válasza:
"meg egyszer a rágópapírra is azt hitték" lol.
10/19 anonim válasza:
arra azt hitték hogy vmi keményebb drognak volt a csomagolása :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!