Szerintetek elmondjam anyámnak, hogy nem lett jó a melegszendvics?
Áltlában nagyon jóra megszokta csinálni, de most mintha a kenyér állaga olyan lenne, mint a pirítós kenyér. Általában a kenyér belénél mindig egész puha szokott maradni, ami jó. Meg most, mintha nagyon olajos is lenne.
Szólnom kéne? Mivel nem hiszem, hogy még egy darabot megtudok enni jó képpel. Anyám amugy nem viseli túl jól a kritikákat.
Igazad van.
Mondjuk lehet azért lett ilyen, mert a ládából lett kivéve a kenyér, nem pedig friss volt.
Te ismered, én se tuti, hogy mindenkinek megmondanám, pedig nyílt, őszinte fajta vagyok. De vannak olyan emberek, akiknek nem érdemes.
Alapból megmondanám, persze, minél kedvesebben. Ha nem bírja a kritikát, direkt jó cselekedetnek tartanám, hadd szokja, az fontos :P
De ha úgy ítélném meg, hogy nem jó megmondani, indokolás nélkül nem ennék belőle többet (hazudni nem szoktam, pláne nem ilyen piszlicsáré dolog miatt nem) - vagy egy másik, valós indokot mondanék, nekem kenyér esetében van ilyen. De szerintem jobb, ha tudja, hogy nem ízlik a cucc. Én se szeretem, ha dolgozom valamivel és nem tetszik, de inkább tudjam, ha problémás, hogy máskor jobban igyekezhessek (amennyiben ezzel nem rontom el az ételt saját magam számára).
Ha tényleg nem lett olyan mint amilyen szokott lenni, valószínű ezt a problémát anyukád is kiszúrta. Már csak azért is szólnék, nehogy azt higyje hogy hazudsz a főztjével lapcsolatban.
Saját példámból kiindulva egyszer milánóit főztem. Párom evett belőle először. Látta milyen lelkesen tettem elé, ezért mikor megkérdeztem hogy ízlik, azt mondta nagyon finom. Mikor én is ettem, az első falat alig ment le, annyira szarul sikerült. Ekkor mondtam neki, még ha valamit rosszul is csinálok, jobban szeretem az őszinteséget, mint a kegyes hazugságot.
Inkább vezesd rá valahogy hogy ez most nem jött össze, mint éhezzél, vagy gyomorrontást kapjál.
Csinlj magadnak, ha ennyire nem tetszik.
Nem tudom, hány éves vagy, de nekem 10-12 év felett már ciki volt, hogyha apám készített el ilyen egyszerű dolgokat is, hogy melegszenya ;)
11. voltam. Egyébként ha az íze jó, csak a kenyér állagával van gondod, hogy kemény (egyébként pont melegszendvicsnek szoktuk elhasználni a már nem túl friss kenyeret, megsütve mégis mindig finom.
Szóval nem a kenyérrel van a baj. Mondjuk nekünk az a retro féle van, abban a legjobb. Kicsit macerás, mert csak kettő fér bele, de talán tudod, melyikre gondolok. Pedig van a modern fajta szendvicssütő is itthon, mégis ezt használjuk. A legfinomabb benne a szendvics. Tepsiben (főleg hárommal) még sosem csináltam. Ha még ma is ez a kaja, akkor tedd be a mikróba 1 percre, de csak annyit, amennyit meg is eszel. Visszapuhul.
XDDD
Amúgy mond azt,h nem vagy éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!