Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet kibírni ha...

Hogyan lehet kibírni ha meghal az édesapánk? Van itt olyan aki élte már át ezt?

Figyelt kérdés

Nem rég meghalt az apukám, és eddig sehol nem mertem megkérdezni: mikor hagyom abba a szomorkodást? Mit tegyek? Ti mit tettetek hasonló helyzetben?

Nagyon nehéz ez mert nem volt még idős sem, csak beteg, és nem tudom megemészteni, hogy nincs velem többé... Lassan belebetegszek.

2018. júl. 16. 22:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Részvétem. Az anyám két éve halt meg, és kb. egy fél éve érzem, hogy könnyebb egy kicsit. Amit most írok szemétségnek fog tűnni, de nekem az segített, hogy nem gondolok az anyámra. Vagy legalábbis próbálok... Szóval szerintem idővel könnyebb lesz.
2018. júl. 17. 11:35
 12/15 anonim válasza:

6 eves voltam mikor meghalt.

Azota eltelt 19ev, de meg igy is van sok hulyesegem,amit az okozott,hogy apa nelkul nőttem fel.

2018. júl. 17. 14:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem is meghalt apukám.akkor 13 éves voltam.Agyvérzést kapott,en talatam meg a konyhájában,erre anyámat hívtam hogy gyere haza vmi baj van...erre megkaptam hogy en miattam halt meg mert nem egyből lett hivva a mento.Addig nem is hallottam az agyverzesrol..mai napig nemtudtam feldolgozni..volt egy sárga babetta motorja...mai napig ha olyat latok,hallok az utcán össze szorul a szívem hogy hátha ő az...😢
2018. júl. 18. 10:56
 14/15 anonim válasza:

Én egy hónap híján 5 éves voltam mikor meghalt apám, egy évvel ezelőttig nem is nagyon foglalkoztam ezzel a veszteséggel, de amikor egy éve meghalt anyám is akkor minden bevillant, nem volt apám elvesztése rendesen feldolgozva. Szóval olyan érzésem van mintha apám is most halt volna meg. Időt kell hagyni a dolgoknak, nem szabadna hallgatni a megmondóemberekre hogy meddig KELL gyászolni, mert ez egyéni mindenkinél.

Sokat számít, hogy milyen szoros volt a kapcsolat, napi szintű kapcsolatnál talán még nehezebb, az is fontos hogy megtörtént-e már a szülőkről való leválás, milyen út vezetett a halálhoz, pl hosszan tartó súlyos betegséget sem könnyű végignézni, de a hirtelen bekövetkező is máshogy nehéz.

2018. júl. 19. 10:43
 15/15 anonim válasza:
0%

Bunkók... Nem ismeritek az apját és mégis sajnáljátok?! Miért? Nem is ismertétek személyen..

...No Comment... És semmi köze az internethez a temetéshez, minek kell nyilvánossá tenné? Ismerőseivel nem tudta volna ezt megbeszélni? hová tart ez a generáció... istenem, No comment. Prrrty

2018. júl. 19. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!