Miért olyan nagy tragédia, hogyha a gyerek meleg vagy legalább is azonos nemű partnere van?
16: Pedig van ilyen.
És nemcsak a család. A barátok, a munkatársak, mindenki úgy néz rá, mint valami leprásra. És persze minden héten megkérdezi valaki, hogy miért nincs gyereked, le fogsz maradni.
Külföldön dolgozom egy nagy cégnél. A nagy cég vezérigazgatója meleg. Nincs ezzel semmi gond. A gond az, hogy a nagy cég majdnem 30 ezres dolgozója torkán akarják lenyomni, hogy igenis támogassa, éltesse a melegeket. A cég büszkén vállalja a londoni pride-n a melegfelvonulást a cég színeiben, jelzéseiben. Annyira rögeszmésen toleránsnak kell lennie, hogy az már fáj. Persze nyíltan senki nem mer ellenkezni, mert akkor neki lesz nagy baja. Nemrég történt egy eset. Ebédlőben nem tudom mi okból de 2 férfi kolléga valami piti ügyön összekaptak. Munkával kapcsolatban, de olyan piti ügy amit maguk között is megoldhattak volna. Alapjáratban elvoltak mint kollégák, semmi gond nem volt, leszámítva az ebédlői vitájukat. Az egyik férfi úgy gondolta, hogy ott, akkor lerendezték, megoldották a problémát, nem is foglalkozott többé az üggyel. De 3 nappal később behívatták egy meetingre, és felelősségre vonták, hogy azért vitázott az egyik kollégával mert nem képes elfogadni a másságát vagyis, hogy meleg. Írásos fegyelmit kapott, mert ezt a fajta viselkedést nem tűrik el, itt a cégnél mindenki egyenlő. A férfi csak lesett, próbálta elmagyarázni, hogy a másság nem is volt téma, nem is jutott senki eszébe, csak egy bizonyos munka miatt kaptak össze. De a másik srác írásos panaszában a melegségére hivatkozott.
Szóval nem tudom otthon hogy megy, de Angliában nincsenek a melegek hátrányban, sőt ha kell kiaknázzák azt az adujukat. Ezért döntöttem úgy én is, hogy ha bárkivel bajom lesz, és bármi miatt vita, én a rasszizmus kártyát fogom kijátszani.(azért támadt, veszekedett mert magyar vagyok)
A cégnél sokunknak elege van abból, hogy elnyomottnak tartják magukat a melegek, és mint a libát tömik le a torkunkon..
Csak megjegyzem: Testvérem is meleg. Imádom, de ő senki orrára nem köti. Együtt él a párjával, nem liheg a felvonulásokon, és megalázónak is tartja, hogy ennyire hangoztatják mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!