Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A nevelőapám nem fogad el....

A nevelőapám nem fogad el. Mit tegyek? 16/F

Figyelt kérdés
3 testver kozul en vagyok a legidosebb es az egyetlen aki nem tole szarmazik... sok dologban kivetelt tesz ezert. Emiatt sokszor feleslegesnek tartom magamat a csaladban de nem tudok mashova menni ugyanis edesapammal nem tartom a kapcsolatot... barmit csinalok az neki sose jo es 10 ev alatt szerintem nem kaptam tole 3 jo szot...folyton "kedvencke" vagy "urfi" cimszoval beszel rolam vagy csak igy hiv... nem ertem miert csinalja ezt hisz nem artottam neki soha es nem is csinalok semmi rosszat ( nem csavargok, bulizni sem jarok, nem iszom, nem vagyok lazado tini se, es meg jol is tanulok). Ha megprobalok megfelelni neki akkor maximum 1 napig beken hagy de utana megint keres valami idokot h belem tudjon kotni.... valaki tud valami megoldast vagy jart hasonlo cipoben?
2018. júl. 15. 12:42
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
Beszéld meg anyukáddal.
2018. júl. 15. 13:41
 12/21 anonim ***** válasza:
56%
11 Ha neked lenne igazad, és kamuzna, akkor nem tanulja jól.
2018. júl. 15. 13:43
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Édesapáddal mi a helyzet? Nem tudnád ezt megbeszélni vele? nem tudnál nála lenni? Itt ugyanis anyud is hunyó...és a 2 év nagyon sok. Utána irány a kollégium!
2018. júl. 15. 13:59
 14/21 A kérdező kommentje:
Eloszor is waow nem gondoltam volna h ilyen gyorsan ennyi valaszt kapok es koszonom is ezeket. Masodszor pedig elvileg tenyleg nem velem van a baj mert masok is latjak h indoktalanul piszkal (pl.: a szomszed akivel jo a kapcsolatunk). Akik azt mondtak h beszeljek anyummal errol hat azoknak csak annyit tudok mondani h mar megtettem de igazabol sok mindent o sem tud csinalni... altalaban probal kivedeni azokban a szituaciokban amikor epp birizgal a neveloapam... a kollegiumon mar tavaj gondolkodtam amikor mentem 9.-be de mivel segitenem kene itthon ezert kilottem a lehetoseget... egyebkent igen nagyon jo kapcsolatom van az anyammal viszont a 2 testverem (7 eves es 9) szinte semmi tiszteletet nem mutatnak felem hala az apjuk kivetelezeseinek... igazabol tanulni se veletlenul tanulok (magamtol mert senki nem ult le mellem sose segiteni es a tanulassal valo gondjaimat is egyedul oldottam meg) mert szeretnem h ne kelljen 25-30 evesen is anyamek nyakan logjak foleg ha van akit ez zavar. A valaszokat megegyszer koszonom!
2018. júl. 15. 14:42
 15/21 Dani255 válasza:
5%

Probálhatsz közeledni is nevelőapádhoz. Van közös érdeklődési körötök? Foci, filmek, zene akármi? Beszélgess vele olyanról amit ő is szeret,kérj tanácsot olyasmiről amiben ő jó.

Jól fog esni neki és máshogyan fog hozzád viszonyulni.

2018. júl. 15. 14:50
 16/21 anonim ***** válasza:
11%
Nem válaszolok privátra,a mozaik pasi jelntése nálam az elvált anyukák átmeneti pasikáit jelenti,max 4 5 év után szereznek ujat. Tisztelet a kivételnek. De én nagyon kevés mukodo képes mozaik családot láttam,a többségeében ide oda dobálják a gyerekiket férfiak nők..
2018. júl. 15. 14:54
 17/21 A kérdező kommentje:

16-os

Semmilyen kozos erdeklodesi korunk sincs... de ez meg mar olyan keso is lenne... hisz szerintem neki kellett volna meg regebben nyitnia felem es ugy bannia velem mint "fiafelevel" ehelyett mindent amit szerettem/ek csak lefikazza mint peldaul a focit amit imadok... egyszer nem emlitett meg semmilyen kozos programot amit apa "fia" csinalna vagy csak odajonni 5 percre rugdosni a labdat pedig lehet, hogy jol esett volna a lelki vilagomnak.

2018. júl. 15. 15:05
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
ma 14:54-es: legalább a kérdéset olvasnád el, mileött hülyeségeket írsz - a nevelöapa már legalább 10 éve van a casládban a kérdezö szerint, azaz nem "mozaik"...
2018. júl. 15. 15:46
 19/21 anonim ***** válasza:
16%

De mozaik apuka. Nem vérszerimti ergo mozaik,mozaik tesokkal. A normális Ayna apa kozos gyerek. Ennyi.

A nem normális a csonka,elvált özvegy,mozaik..

2018. júl. 15. 15:51
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én abszolút átérzem a helyzetedet, mert én is hasonlóban voltam, és elmondanám, hogy nem lesz jobb, sőt. Ha huszonévesen is még otthon laksz, abból gondok lesznek. Tehát az egyetlen amit tehetsz, jól látod, az, hogy tanulsz, céltudatos vagy és amikor teheted, elmész otthonról. De mindig tartsd a kapcsolatot az édesanyáddal és ne felejtsd el kifejezni, hogy szereted őt.

A pasi egész egyszerűen egy bunkó, aki féltékeny rád, mert neked jobb a kapcsolatod anyukáddal mint a közös gyerekeknek. Amit, mint írod is, ő maga ront el. Az ő szemében ti egy olyan egység vagytok amibe ő nem fér bele. Nehéz helyzet ez. Mert ő a felnőtt, ha barátságosabb lenne, lehetnétek egy tök jó család is.

Sosem fog téged elfogadni, de ez az ő szegénységi bizonyítványa. Te csak légy önmagad, és küzdj a céljaidért. Sok sikert!

2018. júl. 15. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!