Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem fogja fel?

Anyám miért nem fogja fel?

Figyelt kérdés

Hogy én nekem nincs kedvem vele kimenni a határba szedret szedni?

Már tizenéves korom óta cipel magával, azzal a címszóval, hogy ő fül. Erre én kitaláltam még anno, hogy akkor nem szedem csak "vigyázok" rá.

Nos, ebből kifolyólag, miért nem jön rá, hogy ez nekem fölösleges időtöltés és csak idegesítjük egymást, mert mindig veszekedéssel kezdődik és ér véget?

Magyarok vagyunk, ha valaki kérdezné.

2018. júl. 13. 18:49
 1/9 A kérdező kommentje:
Fület írtam fél helyett, bocsi. Mellesleg 18 vagyok, már lassan el is költözök, egyenlőre csak hétvégente járok haza, mert albiba vagyok haverral.
2018. júl. 13. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Mondd meg neki hogy nem mész és kész
2018. júl. 13. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez csak egy program amit veled szeretne tolteni.. te most lazadsz de kesobb jo emlek lesz szerintem kibirod es legyel kedvesebb nem mindig lesz veled es akkor banni fogod, csak jo tanacs
2018. júl. 13. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Az élelmiszert be kell szerezni valahogy, ez nem kedv kérdése, gondolom csinál belőle lekvárt, vagy valami, elvárható, hogy segíts neki, legalább leszedni, mert a befőzése se olyan mulatságos ám.
2018. júl. 13. 19:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem szerzek nagy emlékeket vele, maximum rosszakat.

Az a baj velünk, hogy ő a csökönyös szegény sorsú, én meg az a szegény sorsú, aki nem nézi mindenben a rosszat, nem a politikusokat szidja, hanem próbálok magam alá rakni valami, ha ő nem támogat, mert neki más a nézőpontja.

2018. júl. 13. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

"hanem próbálok magam alá rakni valami, "

hm... ahelyett, hogy magad alá szarsz, menj egy értelmes tevékenységben segíteni Anyukádnak. A szeder egészséges -méreg drága a piacon!! Lövésem sincs, miért tartod értékesebbnek hogy otthon magad alá raksz valamit.

2018. júl. 13. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
pedig a szeder szedés nagyon jó kis elfoglaltság. az édes nyári szeder nagyon is finom.
2018. júl. 13. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Mi fontosabb? A PubG? LOL? Nem vagy elég jó szinten WOW- ban?
2018. júl. 13. 21:12
 9/9 anonim ***** válasza:
35%
8as, mi a fenéről beszélsz?
2018. júl. 13. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!