Nekik miért ilyen?

Figyelt kérdés
Az osztályomba majdnem minden gyerek azt csinálhat amit akar, kimehetnek 9 után, bármin játszhatnak ehetnek stb, nekem meg mindenre van szabály szinte, miért van ez?
2018. júl. 8. 20:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyetemen első évben annyi ilyen gólyával futottam össze, akiket anyu-apu soha, sehova nem engedett el, aztán amikor végre kiszabadultak, akkor akartak több évet bepótolni.

Munkahelyen céges bulin ugyanez volt, annyi különbséggel, hogy ott olyanokkal találkoztam, akiket még egyetem alatt is sikerült korlátozni.

Megéri? Oké, a kölyök semmi bajba nem fog keveredni úgy 18-23 éves koráig. De azután aztán mindenbe, mert úgy érzi, sok évet kell bepótolnia, és nulla tapasztalattal vág bele az éjszakai életbe.

2018. júl. 10. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!