Nekik miért ilyen?

Figyelt kérdés
Az osztályomba majdnem minden gyerek azt csinálhat amit akar, kimehetnek 9 után, bármin játszhatnak ehetnek stb, nekem meg mindenre van szabály szinte, miért van ez?
2018. júl. 8. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Lehet azért, mert a szüleid nem akarják, hogy te is egy elfuserált se** legyél.
2018. júl. 8. 20:34
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Te meg elhiszed, amit bead neked a sok kis kamugép.
2018. júl. 8. 20:35
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
mert velük nem foglalkoznak a szüleik, könnyebb mindent megengedni és ráhagyni a gyerekre mint nevelni. Ezért is ilyen a mai gyerekek és kamaszok többsége, tisztelet a kivételnek persze
2018. júl. 8. 20:46
 4/11 anonim válasza:
67%

Szerintem két dolog lehet:

1.Csak kamuznak és beadják, hogy igen ,bárhova mehetnek, de igazából ez koránt sem így van.

2.Tényleg mindenhova elengedik őket.Nos szerintem ez annak a jele, hogy abszolút nem foglalkoznak a szülők a gyerekükkel.Tehát elengedik mindenhova, mert nem érdekli őket, de ennek az az ,,ára" hogy nem foglalkoznak velük. Ezt ne akard. Gondolhatod, milyen rossz lehet annak a gyereknek aki tudja h szrnak rá a szülei.

Én inkább úgy vagyok vele, hogy inkább ne engedjenek el mindenhova,mert törődnek velem, minthogy mindenhova elengedjenek, és szrnak a fejemre.

2018. júl. 8. 20:55
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Mik azok a szabályok?
2018. júl. 8. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:
73%

Kevés infót adtál ahhoz, hogy jól lássuk a helyzeted. Mikre gondolsz, hogy minden gyerek azt csinálhat, amit akar? Ilyen nincs, csak egy sértett gyerek gondolja ezt általában. Esetleg mondj konkrét példát! Neked miket nem szabad, és milyen szabályok vannak, miket nem szabad.

Lehet, hogy nekik szabad sósavat inni, neked meg szabály, hogy nem szabad... Szerintem egy ilyen szabály nem is gond

A korodat és a nemedet sem írtad meg, illetve azt sem, hogy hol élsz, egy faluban, kisvárosban, Budapesten, mennyire veszélyes a környék, mivel magyarázzák a szüleid a szigort....

2018. júl. 8. 21:37
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
És hány évesek vagytok? Egy 12 évesnek sötétedés után otthon a helye, nem az utcán, míg ha ez a szabály egy 17 évesre is vonatkozik, az már kicsit tényleg erős.
2018. júl. 8. 22:23
 8/11 anonim ***** válasza:
16 év alatti nem lehet.
2018. júl. 8. 22:43
 9/11 anonim ***** válasza:
9 után otthon a helyed, bármennyire is nagynak képzeled magad, attól még gyerek! vagy.
2018. júl. 9. 08:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyébként szeretnélek megkérni arra, hogy a kérdésedet úgy fogalmazd meg, hogy kiderüljön belőle mit akarsz megtudni, hiszen a kérdésed látszódik, nem a hozzászólásod.

Neked ez a kérdés mit mond? "Nekik miért ilyen?" Nekem semmit. Köszi, hogy tanulsz belőle, és majd igényesebben megfogalmazva teszed fel a kérdéseidet!

2018. júl. 9. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!