Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért néz le apa mimdig?

Miért néz le apa mimdig?

Figyelt kérdés

Az évek alatt rájöttem arra, hogy konkrétan bármit csinálok, apától csak a lekezelő szavakat kapom.

Én két évvel ezelőtt nagyon zárkózott voltam, még a szüleimmel is alig beszéltem, és mivel eléggé rossz viszonyunk volt, így megakartam változni...

Kaptam is egy elég nagy segítséget hozzá...

2 év alatt rengeteget változtam a jó irányba és már nyitottabb lettem, viszont a szüleimnek a magán jellegű dolgaimról nem tudtam velül beszélni...

Aztán igy 2 év után leültem velük beszélgetni és elmondtam pár dolgot magamról és az érzéseimről...

Akkor minden oké volt.

Viszont ha megtetszik egy fiú vagy bármit csinálok apától csak a negatívat kapom.

Jelenleg tetszik egy fiú és elmondtam nekik és anya jól fogadta, viszont apa azt kérdezte, hogy tudja-e hogy ilyen gyerekes p*csa vagyok... Aztán inkább hagytam is és nem meséltem neki a fiúról...

De nem értem, a bátyámat mindenben támogatják és abban is hogy barátmője legyen, engem meg semmiben nem támogatnak...

2018. júl. 4. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Apád mérgező szülő, ráadásul csodás példa lehet a lányának, hogy így beszél a nőkkel.

Egyet tehetsz: elolvasod a Mérgező szülők cím ű könyvet, és SOHA nem választasz egy olyan ócska alakot, mint az apád.

És ne avasd a bizalmadba többé. Az ilyen mindig vissza fog élni vele.

És sajnálom!

2018. júl. 4. 12:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Apád egy balfék. Az enyém is az volt, nem is tudott rólam semmit 12 éves korom után. Anyukáddal oszd meg azokat az infókat,amikrol úgy gondolod,hogy apád nem tudná kezelni, ezzel megkimelheted magad.
2018. júl. 4. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!