Anyu nem enged enni?

Figyelt kérdés
2018. júl. 3. 23:43
 71/97 A kérdező kommentje:
Nem szóltam be semmit a szüleimnek, ezért kérdeztem itt, hogy egyáltalán jogos lenne-e felhozni ezt a témát. Már szerintem ötödik alkalommal hozom fel, hogy márpedig én végzek házimunkát, utánam SEMMIT nem kell csinálniuk, tényleg csak az ételt kell megoldaniuk.
2018. júl. 4. 10:10
 72/97 anonim ***** válasza:
86%

"Szomorú látni, hogy a magyar idősebb generációknál ennyire súlyos a tipikus "a fiatalabb generáció a rosszabb" felé hozzáállás (ez mindigis így volt, a ti generációtokat is szidta a felettetek lévő).

Legalább ha semmi empátia nincs bennetek akkor ettől az általánosítástól nem lehet eltekinteni?"

Csacsikám, 27éves vagyok, nem vagyok öreg! A mi generációnkat nem szidták az idősebbek, sajnálnak minket mai napig, mert nekik is meg kellett küzdeniük mindenért, de a mai világ keményebb és nekünk nehezebb. Ezt belátják ők is.

Azt nem veszed észre, hogy TE is egy mintapéldánya azoknak a fiataloknak, akik miatt ez az általánosítás született? Nem minden 17 éves olyan mint te/ti, tisztelet a kivételnek. De te nem tartozol közéjük.

2018. júl. 4. 10:12
 73/97 anonim ***** válasza:
90%

UTOLJÁRA KÉRDEZEM, MI AZ, HOGY TILTJÁK HOGY EGYEN?

Komolyan egy marék lepkének több esze van mint neked.

Most is ehetsz, csak annyit kért anuykád, hogy akkor ne egyél amikor ő alszik.

2018. júl. 4. 10:15
 74/97 A kérdező kommentje:
És mégis erre mi következtetett?
2018. júl. 4. 10:16
 75/97 A kérdező kommentje:
Nem csak megkért, hogy ne egyek, mert nincsen választási lehetőségem. Az ő helyzetébe tudom magamat képzelni és tenyleg nem lenne egy nagy dolog.
2018. júl. 4. 10:19
 76/97 A kérdező kommentje:

És valószínűleg többet nem fog előfordulni ez megint, mert biztosan tenni fogok ellene. Mint mondtam pusztán az érdekelt, hogy egyáltalán jogos vagy etikus dolog-e ilyet tenni.

Lehetsz 27 éves akkor is más generációban vagy, és eddigi állításom egy tény, nem egy vélemény, hogy az idősebb generáció mindig szidja a fiatalabbat, ha nagyon nem hiszel nekem keresek neked linkeket.

Azt nem értettem, hogy a sztereotípiák miért vonatkoznak rám szerinted? Tisztában vagyok velük, elég gyakran hallom őket. Az, hogy napközben lógok, vagy, hogy sokáig alszok az szerintem nem egy 2000-es gyerekek dolga.

2018. júl. 4. 10:27
 77/97 anonim ***** válasza:
88%

Bocsánat, de már kikívánkozik belőlem:

TE HIHETETLENÜL BUTA VAGY!!!

Azt javaslom, hogy olvasd vissza az összes hozzászólást és az agyi szinted alapján úgy nagyjábol a 100. és 200 újraolvasás között megvilágosodsz.

SZIA!

2018. júl. 4. 10:32
 78/97 anonim ***** válasza:
24%

17 eves az meg kiskorú!!! Törveny szerint a szulei kötelesek biztositani neki a fejlödesehez szukseges ételmennyiséget és minöséget !!!!

Ha a fia zavarja amikor este eszik , akkor mint anya gondoskodjon a fianak ételröl , tegye ki neki a lakas egy sarkába , ahonnan elveheti , h ne kelljen menjen a konyhába!!!!

Vagy engedje akkor h a szobajaban egyen , tehat valamifele kompromisszumra hajlodjon az anya , vagy ö hogy alszik nyugodtan ha tudja , h a fia éhesen fekszik le nap mint nap ???

Azzal elegedett , de ezt ne azt ne , de akkor mit es hogyan ?

Tehat elzárkózik az anya , duzzog , dühöng es tilt . Nem tunik jóindulatú hozzaallasnak, egyezzunk meg

2018. júl. 4. 10:43
 79/97 anonim ***** válasza:
85%

Ezt végigo olvasni....ááúúú

Én 21 vagyok meg már írtam is. Volt olyan melóm Pesten hogy éjszaka, vagy nappal, de teljesen szabadba, rendezvények építése stb. nagyon szerettem, akkor hozzászoktam az ilyen nem alszok dolgokhoz, de nem jó hosszútávon, volt olyan kolléga aki már 24 óra után is fönnvolt és nyomta meg kocsikázott minket, de nem buliztunk meg szórakoztunk.

Én soha nem értettem ezt az edzés dolgot, szerintem idő vagy akár pénz kidobás is. Munkába is meg edződsz és legalább haszont is termelsz közbe. Maximum futok egy jót este vagy kora hajnalba, az erősít tényleg, meg állóképesség, de nem ilyen 2 métert kocogva...

A másik meg edzeni éhesen??? Jóval előtte már meg kéne adni a megfelelő energiát, tápanyagokat, változatosan stb.. Nem értem hogy tudsz 500ft kajával gyúrni vaazzze.. Plusz aztán szórakozás, hogy??? És otthon még takarítasz a szobába, hát az semmi... Szerintem vagy b@ol normálisan kitakarítani, vagy nemtudom. De minek kell mindennap takarítani? Discó van a szobába minden nap? Csak nem lehetsz valami igényes sem. És nem szoktál csajozni vagy valami?? Vagy lehet ám nyáron is tanulni / készülni...semmi sincs megtiltva, egyáltalán milyen suliba jársz?? Biztos azt is el lógod félig.

Azt kéne megtanulnod hogy beosztod amit csinálsz, és kéne felelősség tudat végre. El kell majd egyszer tartanod saját magad, ez elkerúlhetetlen 99% ban ha nem valami agyonsült gazdag uri gyerek vagy akinek ki van nyalva.

Azt tudtad be hoztak egy olyan törvényt hogy a gyermeknek kötelessége lenne eltartani a szüleit ha azok betegek vagy nincs elég jövedelmük és öregek, és büntetnek ám. Bár lehet hogy nincs érvényben de majd megnézem.

Pont hogy az új generáció kéne hogy oda rakja magát, de a 90% a vicc, mert ez a sok marhaság ami 21 dik században van eleszi a maradék eszüket, de a szülők sem elég szigorúak sajnos, vagy nem figyelnek oda, meg hát kinek van meló mellet arra ereje. Aki meg aztmondja hogy milyen szemét Anyud, az még nem tudja milyen mikor nincs mit zabálni a családnak, és a gyerek tesz meg mindent azért hogy nekik is jó legyen, ismertem olyanokat, korán elmentek melózni, vagy kiestek érettségin stb. Nem azért mert nem akarták negcsinálni vagy tanulni, egyszerűen nem jött össze. És más nem fog senkit gatyába rázni, mindenki a saját dolgával foglalkozik, mert nincs olyan hogy ingyen, meg jópofa.

Nekem volt sok lehetőségem ki is használtam amennyire lehetett, és ki is fogom. Ha te nem vagy képes erre akkor ne irkálj mindenféle magyarázatot aminek semmi értelme.

Jah és mondtam hogy aludj normálisan, és kelj föl reggel, vagy 8 körül, aztán reggeliz meg és intézd el amit akarsz, aztán lesz idő hazaérni normálisan ahogy azt szokás egy családba.

2018. júl. 4. 10:53
 80/97 anonim ***** válasza:
89%

Cimbi, felkelsz reggel 9-kor ( 10-kor, hiszen szünet van..) délután 2 helyett és eszel.

Vagy a nagy haverozás közepette hazaugrasz délután 5kor kajálni.

Ne legyél életképtelen :)

27n

2018. júl. 4. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!