Anyu nem enged enni?

Figyelt kérdés
2018. júl. 3. 23:43
 61/97 A kérdező kommentje:

És kérdésem, hogy nem lenne egyszerűbb ezt egyszerűen megbeszélni velem, minthogy megvonja tőlem a kaját?

Nem, valóban nem fakanállal áll a hűtő előtt, de eddig 10-ből 10-szer buktam le, ha éjszaka mentem kajáért (az ajtónak ami oda nyílik nagy a hangja)

2018. júl. 4. 09:47
 62/97 anonim ***** válasza:
92%

Dehogy tudja, gyorsan keresett egy idézetet citatumon. Arra még van ereje a nagy megmondások közepette, hogy azt gondoljuk, hogy intelligens. De annak már nem nézett utána, hogy ki az a Lázár János, és milyen kontextusban hangzott el a mondat. Ilyen ha a buta okoskodik...

Nem dolgoznak, idejük mint a tenger, de csak haveroznak meg buliznak, egy könyvet nem vennének a kezükbe.

63/97 anonim ***** válasza:
1%

Igen, tudom, és én szerintem Lázár a legértelmesebb, legőszintébb politikus volt.

Én szerintem teljesen igaza van abban, amit az ember és a vagyona közötti összefüggésről állít.

Komolyan!!!

Sokan csak elmondják mindennek a gazdagokat, ők maguk viszont semmit se bírnak még a saját érdekükben sem tenni.

64/97 anonim ***** válasza:
92%

Mikor beszélje meg veled, du.2 órakor amikor fel méltóztatsz ébredni? -ja, nem, mert akkor ő dolgozik.

Vagy éjjel, amikor hazaérsz? -ja, azt sem, mert akkor már alszik.

Itt az ideje magadban keresni a hibát és nem másban!

2018. júl. 4. 09:49
 65/97 A kérdező kommentje:

Szomorú látni, hogy a magyar idősebb generációknál ennyire súlyos a tipikus "a fiatalabb generáció a rosszabb" felé hozzáállás (ez mindigis így volt, a ti generációtokat is szidta a felettetek lévő).

Legalább ha semmi empátia nincs bennetek akkor ettől az általánosítástól nem lehet eltekinteni?

2018. júl. 4. 09:53
 66/97 anonim ***** válasza:
91%

PErsze, hirtelen már te is takarítasz, apád meg egy tuskó, amiért a 8-9 óra meló után elmer menni vb vetítésre.

Ismétlem, itt a nyár, mehetsz dolgozni, attól, mert szünet van, nem kell bxni a rezet 2,5 hónapig!

2018. júl. 4. 09:54
 67/97 A kérdező kommentje:
Nem minden egyes nap megyek el itthonról, lenne ideje megbeszélni.
2018. júl. 4. 09:55
 68/97 anonim ***** válasza:
94%

Nem, csak éppen 2-3- ig alszol, mikor ők melóznak, de még van pfád NEKED elvárni dolgokat tőlük?

Én 22 után bennhagynám a kulcsot a zárban, hidd el, elég hamar megtanulnád, hogy nem éjszaka kell hazaesni. ;)

Te nem dolgozol, lógsz a haverokkal, "edzesz" - aztán minek, egy kertet nem tudsz kikapálni, mert erőd az nincs :D -,éjszaka jársz haza, és még neked áll feljebb.

2018. júl. 4. 09:59
 69/97 anonim ***** válasza:
92%

Drágám, 29 vagyok! NEM 45 éves, NEM idősebb generáció... vagyis, de, igen, olyan FIATAL FELNŐTT, akinek alap volt már 13-14 évesen is, hogy SEGÍT, NEM későn jár haza és szólogat be a DOLGOZÓ szüleinek.

Én 17 évesen dolgoztam, nem "haveroztam", és gyakorlatilag minden házimunkát elvégeztem, hogy ne a DOLGOZÓ apámnak kelljen megcsináni még azt is.

2018. júl. 4. 10:01
 70/97 A kérdező kommentje:
Szeretek edzeni járni és fitt is marsdok emellett. Fogalmam sincs miből feltetelezed, hogy nem tudnék felkapálni egy kertet, semmi ilyenre utalót nem mondtam és ez teljesen off-topik. Valószínűleg már nem tehetik meg a szüleid neked, de ha te is hasonló helyzetben lennél te is felháborodnál, ha te lennél az ismeretségi körödben az egyetlen ember akinek a szülei tiltják, hogy egyen
2018. júl. 4. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!