Anyu nem enged enni?

Figyelt kérdés
2018. júl. 3. 23:43
 21/97 A kérdező kommentje:
Volt egy időszak amikor én is dolgoztam, és sosem zavart ha felkeltettek 4-5 órával előbb álmomból, hogy segítsek nekik házimunkában.
2018. júl. 4. 02:41
 22/97 A kérdező kommentje:
És nem szeretnék belekötni abba amit mondtál, de apám tegnap is 11 után ért haza és az is lehetett legalább olyan hangos, mint az, hogy én eszek, és én úgy gondolom, hogy ennek tudatában engedhetett volna enni. Javítsatok ki, ha tévedek
2018. júl. 4. 02:44
 23/97 anonim ***** válasza:
73%

Nem érezni kell, hogy felvetődik a munka kérdèse, hanem elmenni dolgozni. A rendszertelen/ néhàny napos 4-6, esetleg 8 órás diàkmunkàt ne hasonlítsuk már össze a teljes munkaidőssel. Persze, h megkérnek hogy mellette segíts be a hàzimunkába. Ne nekik kelljen màr mindent megcsinàlniuk a munka után.

Kijavítalak én szívesen. Gondolom édesapàd nem a haveroktól ért haza hétköznap 11óra utàn, hanem a munkából. És ha mègsem munka miatt törtènt, akkor sem napi rendszerességgel csinálja, mint te. Szerintem egyszer-egyszer neked is elnézné édesanyád, de nem napi rendszerességgel.

2018. júl. 4. 03:34
 24/97 anonim ***** válasza:
96%
Az is mutatja, hogy mennyire vagy önàlló és mennyit segítesz a hàzimunkàban, hogy anyukád takarítja a szobàdat. Ezek után kétlem, hogy akàr csak egy tányérat is elmosol magad utàn.
2018. júl. 4. 03:39
 25/97 anonim ***** válasza:
90%
Jesszusom.. remélem troll kérdés, ennyi idős ember nem lehet ennyire ostoba. Az hogy "nem engednek" enni, csak és kizárólag a te hibád. Megértem a szüleidet. Magyarán nem arról szól az életük hogy maguknak ártva hozzád, meg a tohonya, lusta életedhez alkalmazkodnak meg pénzelnek.
2018. júl. 4. 03:52
 26/97 anonim ***** válasza:
95%

Olvasom..olvasom, már kezdtem hiányolni a értelmes posztokat, utána mindenki megmondta tisztán a lényeget , mondom végre itt a felmentő sereg;) XD

Nyáron simán melózhatsz, én is nyomtam régen, meglett a jogsi, meg gitár, csomó minden amit akartam, és saját magamnak a kaja is, mondjuk én nálam úgy volt hogy a családit azg magamra beosztottam meg abból is spóroltam, tettem félre, főleg a koliba. De mindenre volt időm mert be tábláztam magamnak. Neked is be kéne már látnod az életed végre, hogy másnak is meló a pénz, nem csak neked. Ha neked lesznek kölykeid akkor milesz? Ugyanúgy kell rájuk gondoskodni és amikor látod hogy nem úgy csinálják a dolgokat ahogy az neked tetszik akkor téged is majd idegesítenek, ők meg mint a bárány nem értik hogy miért unfair az élet.

2018. júl. 4. 03:57
 27/97 anonim ***** válasza:
74%
Menny inkább aludni. Mert reggel meg majd nem megy a felkelés.
2018. júl. 4. 03:58
 28/97 anonim ***** válasza:
86%

20-24-25-ös válaszadó vagyok

Kedves kérdező, èn a te korodban az egyik hipermarketben dolgoztam a gimi mellett hétvégén és a szünetekben is, mert tudtam, hogy egyetemre akarok menni és a szüleim nem fognak tudni anyagilag tàmogatni.

Tudatosan építettem fel az èletemet mert voltak ès vannak cèljaim. Tesd fel magadnak nèha a kèrdèst: Te mit akarsz kezdeni az életeddel?! Úgy tudsz előrelépni ha van hova. Ha nincs, akkor a szüleid nyakàn maradsz egèsz életedben. Értem èn, hogy könnyebb panaszkodni gyakorin, mint elmenni dolgozni ès hasznos dolgokkal tölteni az idődet a lustálkodás helyett.

De elàrulom neked, hiàba jàrsz edzeni, ha agyra nem gyúrsz. Egy normális nőt sem fognak érdekelni a kockákat a hasadon ha nem lehet veled két értelmes mondatot váltani. Arról nem is beszèlve, hogy a “mamahotel” nem fog majd baràtnőket vonzani/fogadni.

2018. júl. 4. 04:29
 29/97 anonim ***** válasza:
69%
27/N
2018. júl. 4. 04:31
 30/97 anonim ***** válasza:
20%

Furcsa, h megörul attól ha a szobadba eszel , ha este eszel szóval ha eszel egyaltalan . Úgy ÉRZEM , nekem úgy jön le, mintha le akarna szoktatni teged az evesröl , SPÓROLNI akar a hasadon

Ez nagyon csúnya dolog .

De meglepö módon en is tapasztalom, itt ahol elek kulföldön , hogy sok ilyen szulö van!!!! Szamomra ez felfoghatatlan, hogy ételt megvonjak a gyerekemtöl, nalunk se volt igy otthon , nalunk a kaja nem volt gond , ha gazdagok nem is voltunk de kaja mindig volt , sok , es valtozatos

Itt latom h a gyerekek ( lanyom osztalytarsai) egyedul vannak hagyva otthon , mig a szulö dolgozik, reggel 6- este 6 közt , higpalacsintaval es dzsemmel a hutöben , ezt eheti a gyerek reggeli es ebedre!!!!

Kanalazza a dzsemet ha éhes . Ezenkivul van kenyer es margarin

Es ennyi

A lanyom naluk volt es ezt tapasztalta.

Masik házban az étel ki van porcióczva es etkezesek közt a gyerekek nem kutatkodhatnak etel utan.

Vagy nagyon egyoldalú étkezések : virsli ketchup tiz even át . Itt fözni nem tudnak az emberek általában

Mondanom sem kell h ezek a gyerekek medences házakban laknak , az ember azt gondolná, h itt egy rendezett család él

Hát ennyit a látszatról

Másik helyen is vendegeskedett a lanyom. , furdes a medencebe , majd delutan egykor ir h ehes vagyok anya, mondom utanadmegyek , nem mert most biztos kapunk

Delutan 4 kor szedett elö a baratnöje cukorkakat

A gyerek apja azt mondta h amig hazajön 6 kor addig a lanya egyen izeskenyeret .

Szerintem a ház fenntartasa sokba kerul es igy spórolják ki

Nálunk otthon a hutö telepakolva , vaj sonkak, szalami, sajttömbök, 2 fele föttétel ( amit a lányommal megegyezve fözöm, alt a kedvenceit)

csomó zöldseg , paradicsom, paprika , uborka , retek , gyumölcsök , szölö, barack , dinnye , es ez csak a fele a dolgoknak

Az étkezés szent , a hutö barmikor nyitható, azt eszik amit kiván és amit akar , ( sajnos iszonyat finnyas lett igy ) plusz a melyutö teli , van h hamburgert süttet mégis

Nem szamolom a falatjait , ehet amikor amennyit akar.

Csinos kislany nem is obszedalja az étkezés

A sajat nyakam vágnám el inkabb mintsabb a gyerek hasán spóroljak , nalunk az evés nem jutalom es nem kell kierdemelni , se buntetöeszköz

Aki ilyet csinal , nem szereti a gyerekét

Mindig odafigyelek arra nemcsak h egyen egy akarmit , hanem h egyen tojast , vitaminokat, ha mar eszik , egyen finom , egeszseges eteleket , ne csak megtömje a hasat, papirral egyenértekéku ételekkel

Most mar latom mi a szeretet , es hogy nez ki a hianya .

Hozzateszem h egyedulálló anya vagyok , es nem házban lakom hanem bérlakásban. De a gyerekem sose ehezett es a boltban sose mondtam neki nemet arra , amit megkivánt !!

Ma mar nem kivan semmit , megszokta h mindent megkap es lekattant a temaról, nincs kiéhezve

Nagyon sajnalom h ez a helyzeted kerdezö h lopva kell etkezz, es sertödött kepeket vag anyad folyton kenyer helyett .

Vedd az ételt amikor nem latja tedd a taskadba igaz ha ki van szamitva eszre fogja venni

2018. júl. 4. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!