HelpMePls!! kérdése:
Anyukám nem enged el egyedül Szigetre (16), megtudná valaki tapasztalattal meggyőzni?
Figyelt kérdés
Van olyan aki fiatalon egyedül ment Szigetre? Biztonságos? Kéne félnie egy 16 évesnek?
Nem akarok feltétlenül ismerkedni, el lennék egyedül csupán aggódik az édesanyám.
2018. júl. 3. 18:26
11/18 anonim válasza:
Egy kicsit tulaggodja itt mindenki. Tavaly voltam a Szigeten (15evesen) baratokkal. Szerintem teljesen biztonsagos ha figyeltek egymasra es az alap dolgokat betartod (nem fogadsz el italt stb stb)
12/18 anonim válasza:
Eszem ágában nem lenne ilyen helyre egyedül menni.
Pedig 19 vagyok.
13/18 anonim válasza:
Én 18 éves vagyok és egyedül megyek😊 tavaly voltam a Balaton Soundon és ott sem konkrét társasággal mentem és így is fantasztikus volt, ha betartotod az alap dolgokat akkor semmi bajod nem lesz:) Nem tudom mennyi időre mennél én egesz hétre megyek és már alig várom😍 szerintem lenne olyan rokonod vagy barátod aki elmenne veled, de nem hiszem hogy lehetne bajod ha vigyázol magadra🤗
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ de szerintem valami félreértés történt. 16/Fiú vagyok nem tudom miért hitték egyesek hogy lány vagyok. És nem iszok alkoholt semmiképpen szóval a piába drog se jöhet szóba.
2018. júl. 5. 18:51
15/18 anonim válasza:
Én hallottam már olyat, hogy bedrogozták a csajokat ott, akaratukon kívül. Én sem engednélek el. Volt valami olyan videó is, hogy a csajnak végig a kezében volt a pohara, és eközben is bele tudtak csempészni valamit. Egyedül tuti nem engednélek. Nekem még nincs gyerekem, de én ha már mindenáron nagyon akarna menni a gyerek, akkor rávenném az apját, hogy menjen vele, és csak saját innivalót ihatnának szigorúan; és egész nap hurcolászniuk kéne magukkal.
16/18 anonim válasza:
*Jaaa, most látom, hogy fiú vagy; de nemtom akkoris elengednélek-e.
17/18 anonim válasza:
15-16.vagyok,nem engednélek el; még barátokkal se, ha fiú vagy se. Akkoris apádat rávenném, hogy menjen veled, és sanszos, hogy mennék én is.
18/18 anonim válasza:
Én 14 évesen voltam először egy napot a 18 éves barátnőmmel. 15 évesen egész hétre mentem, és tavaly is (sátraztam végig mind2 alkalommal). Soha semmi baj nem történt, ettől persze nem veszélytelen. Az emberek nagyon kedvesek és segítőkészek, és elég sok biztonságis van. Ha tudsz vigyázni magadra akkor nem nagyon lehet bajod. Én nem ajánlom hogy egyedül menj, bár emberfüggő, hogy ki mit szeret, barátokkal szerintem élvezetesebb. (17/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!