20 év fölött mennyire vârják el a szüleitek, hogy velük menj valahova is?
Tőlem nem várnak el semmi ilyet. Oda megyek velük ahova akarok. Jóban vagyunk, úgyhogy szoktunk menni négyesben pl kirándulni is, és jól érezzük magunkat. Vásárolni is van hogy elmegyek velük. De ha valamihez nincs kedvem és inkább itthon maradnék, akkor sem szóltak ezért soha. Szerintem semmi ciki nincs abban,hogy a szüleinkkel is töltünk valamennyi időt. Inkàbb örüljünk neki,hogy még itt vannak nekünk!
23N
Elvárás nem volt, de teljesen természetes volt, hogy elmegyünk pl. strandra. Párommal s az édesanyjával inkább csak otthon (nála, de nekem az is otthon :)) futunk össze, nem esik annyira egybe az érdeklődésünk, de állatkertbe azért elmentünk egyszer. Akkor 40 éves voltam, a fia kevesebb, de hogy ez mit számít és miért lenne ciki?
A traktortalálkozó pont az, amire bármilyen életkor és nem jó, csak érdekelje az embert, de anyós és anya sosem érdeklődött iránta, így oda csak a párommal mentem :) De ha pl. anyós (mert anyám már nem él) számomra is szimpatikus koncertre akarna menni velem, abban is benne lennék. Csak nem fog, mert nem egyezik az ízlésünk. De amúgy nem értem a problémát, a szülőkről leválás nem azt jelenti, hogy már nem megyünk együtt sehova... Nyilván ahol nem jó a kapcsolat, ott nem érdemes erőltetni, de ahol jó?
Én 22 évesen költöztem el otthonról, most 28 vagyok. Mivel jó a kapcsolatom a szüleimmel így majdnem minden nap összefutunk, de heti 3x biztos, ők is élvezik azt az 1-2 óra unokázást, és én is élvezem a velük töltött időt. Mi idén nyaralni is együtt mentünk (1 hét Olaszország), és sétálni/kirándulni is eljárunk együtt kb. 2 hetente, de még a baba előtt jártunk együtt múzeumba, moziba, várost-nézni, és borfesztiválra is.
El egyáltalán nem várják hogy menjek/menjünk velük, de nálunk ez természetes, mert jóban vagyunk. Ha valaki kitalál valami programot, akkor rögtön megkérdezzük a másikat hogy akarnak-e jönni. Nyilván ha rossz lenne a kapcsolatunk akkor nem erőltetné senki az együtt töltött időt.
Nem várják el, anyukám jelezte, hogy szívesen menne Londonba velem. (Anyanyelvi szintem beszélek angolul)
Pont új munkát kaptam, így három hónapig (próbaidő) nem megyek sehová, de utána elkezdjük a szervezést.
Egy jótanács: ha már zsarolnak,akkor azonnal tűnj el a képből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!