Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok tenni a túlzott...

Mit tudok tenni a túlzott szülői szigor ellen?

Figyelt kérdés

Tegnap este elmentem valakivel étterembe, aztán inni a városba, amúgy korábban sosem csináltam ilyet (nem tiltás miatt). 19 éves vagyok. Fél 11-kor küldtem nekik SMS-t hogy minden jó. 11 óra körül hívogattak a szülők, és nem kerülöm a forró kását, az én hibám hogy nem a telefonomat majmoltam biliárdozás közben, nem a szomszéd kutyáé.

Viszont én ülök nyugodtan, mikor 12-kor azt az SMS-t kapom hogy anyám a rendőrséggel kerestet. Nagyon megijedtem, és autónál gyorsabban hazabicikliztem.

Az én hibám ez, vagy mit tegyek? Azóta nem beszélek velük, rájuk se nézek miután ezt tették.

Köszönöm a tippeket.

2018. júl. 1. 11:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%
Csak aggódtak. Kérj elnézést, és ezentúl figyeld jobban a mobilodat, ha távol vagy. Kicsit túlzásnak érzem ezt a rendőri kerestetést.
2018. júl. 1. 12:04
 2/18 A kérdező kommentje:
Ezentúl biztos hogy nem megyek sehova.
2018. júl. 1. 12:19
 3/18 anonim ***** válasza:
98%
12-kor anyádéknak aludni kéne, nem téged zsarolni meg ellenőrizgetni. Nyugodj meg, rohadtul nem keresett téged a rendőrség...
2018. júl. 1. 12:23
 4/18 A kérdező kommentje:
Az jogos, nem tudhatom, viszont azt igen, hogy bejött autóval utánam (biciklivel voltam lámpával, mint írtam).
2018. júl. 1. 12:29
 5/18 anonim ***** válasza:
89%

Elég gáz, amit anyád művelt.

Máskor mondd meg neki, hova mentek, kb meddig maradsz, és kész.

2018. júl. 1. 12:36
 6/18 A kérdező kommentje:

Vannak anyának dolgai de ezen még én is meglepődtem.

Amúgy én se tudtam hogy addig maradok és oda megyek, de 12 körül biztos hogy önszántamból hazamentem volna.

2018. júl. 1. 12:50
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

A legrosszabbat csinálod most: nem beszéled meg velük a dolgot és közben nem is mész el, mert mi lesz megint.

Tessék leülni és nyugodtan megbeszélni, hogy mi miért történt, és legközelebb kinek mit kell másként csinálni, hogy ne legyen ilyen. Előre nem beszéltétek meg semmit, csak hogy csá majd jövök?

És már most szervezd meg a következő alkalmat, különben soha sehova sem fogsz menni és besavanyodsz.

2018. júl. 1. 13:06
 8/18 A kérdező kommentje:
#7-es, értem az álláspontodat, de eddig se mentem sehova, szóval simán kibírom a továbbiakban. De velük nem is lehet beszélni, ilyenek és kész. Nem azt sajnálom hogy nem lesz több ilyen alkalom, mert én döntöttem így, hanem hogy ez így sikerült, azt nagyon. (Mondjuk a partnerem biztos nem repes az örömtől, mert jól szórakoztunk, és az ő unszolására fogadtam el).
2018. júl. 1. 13:15
 9/18 anonim ***** válasza:
95%
Öt év múlva milyennek szeretnéd az életedet? És tíz év múlva? Ne akarj otthon, magányosan megrohadni.
2018. júl. 1. 13:29
 10/18 A kérdező kommentje:

Koromból adódóan egyetemre járok másik városba, szóval több kaland is van mint kéne, közbe tanulok is.

Viszont ott, egyetem közbe tényleg meghalok a magányba, mert rengeteget vagyok egyedül.

2018. júl. 1. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!