Miért nem tetszhet neki?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és a párommal kirándulni terveztünk menni 3 napra. Persze anya mint mindig most sem örül neki. És igen, kérdeztem, hogy miért, de nem ad rá választ. Elenged, de hangot ad neki, hogy mennyire nem örül. Szereti a páromat és nem bánja, ha napokig nálunk van, azt sem bánja különösebben, ha én megyek, na de ha már kettesben akarunk menni totál kész. Mit tanácsoltok mitől lehetne jobb ez a helyzet? Esetleg rosszul esik neki?
2018. júl. 1. 07:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Normális válaszokat köszönöm. Te meg utolsó ahh inkább hagyjuk.

Épp pénteken készülök a szülőkkel strandolni, minden évben járunk, töltök velük elég időt. Most lesz itthon több napig munkából és mondta, hogy még ilyenkor sem vagyok itthon, dehát egész évben itthon rohadtam.

2018. júl. 1. 09:50
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell foglalkozni a hiszijével...
2018. júl. 1. 10:25
 13/16 anonim ***** válasza:
64%

Ülj le vele beszélni, értesd meg vele ezeket, amiket itt írtál. Lassan felnőtt vagy, párkapcsolatod van és szeretnél a fiúval több időt is együtt tölteni. Otthon vagy egész évben, most van időd vele hosszabban lenni, akármennyire is veri a földhöz magát, ez van. Én megmondanám azt is, hogy kifejezetten rosszul esik, hogy állandóan csak a száját húzza, talán nem akar boldognak látni, nem akarja, hogy legyen egy szerető párkapcsolatom? Egész nyugodtan kicsit odaléphetsz érzelmileg, gusztustalan, amit ő művel.

Sajnos én is azt mondanám, hogy irigy, valószínű a házasságukban sincs minden nagyon rendben, már ami ami az intim részét illeti minimum, de lehet az érzelmi se és ezért savanyú neki a szőlő.

2018. júl. 1. 10:41
 14/16 anonim ***** válasza:
10%

Nem tudom, itt a válaszolók 99 százalékának milyen anyja van/volt. Ilyet, hogy irigy, rosszindulatú, féltékeny, életemben nem tapasztaltam, és elképzelni sem tudok.

Az én lányom 22 éves, örülök, ha megy, minél klasszabb helyekre mennek a vőlegényével, annál jobban örülök, hogy világot látnak. Én ezt már átéltem, hogy lennék már irigy, féltékeny arra, akit a világon mindenkinél jobban szeretek, a gyerekemre???

Attól, hogy ő Balira megy nászútra, nekünk is megvan a magunk élete a férjemmel, SOHA eszembe nem jutna irigykedni (pedig jelentem, klimaxolok is:))

Nem tudom, milyen érzelmileg fogyatékos emberek vannak ezen a fórumon, vagy milyen családból jöttek:(

2018. júl. 1. 10:46
 15/16 anonim ***** válasza:
88%
10.46-os, én is szülő vagyok és hasonlóan érzek, mint Te. Kifejezetten örülök, ha valamelyik gyerekem sikeresebb, ügyesebb valamiben nálam, de sajnos valóban vannak olyan szülők, akik ezt nem jól viselik, irigyek a gyerekükre, ha neki valamiből jobb, vagy több jutott. Sok szülő, ha nem elég tartalmas az élete, megpróbálja magához láncolni a kirepülő félben lévő gyerekét csak azért, mert retteg a hiányától. Egy egészséges lelkületű szülő egyik szeme sír, ha a gyereke önállósodik, mert ezzel együtt jár, hogy egyre ritkábban látja, de a másik szeme örül a gyereke boldogságának, de egy önző, birtokló szülő nagyon nehezen tudja elfogadni, feldolgozni a leszakadást.
2018. júl. 1. 11:01
 16/16 A kérdező kommentje:
Anyukám a a világon a legjobban szeret. Minden rendben van ő és apukám közt hát látom ebbe légyszíves ne szóljon senki bele, mert nem ez volt a kérdés. Anya nem irigy csak szerintem túlzottan félt.
2018. júl. 1. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!