Miért nem tetszhet neki?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és a párommal kirándulni terveztünk menni 3 napra. Persze anya mint mindig most sem örül neki. És igen, kérdeztem, hogy miért, de nem ad rá választ. Elenged, de hangot ad neki, hogy mennyire nem örül. Szereti a páromat és nem bánja, ha napokig nálunk van, azt sem bánja különösebben, ha én megyek, na de ha már kettesben akarunk menni totál kész. Mit tanácsoltok mitől lehetne jobb ez a helyzet? Esetleg rosszul esik neki?
2018. júl. 1. 07:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Mond neki hogy védekeztek akkor megnyugszik.
2018. júl. 1. 07:23
 2/16 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy védekezünk. Még az elején ő kísért orvoshoz fogamzásgátlót íratni.
2018. júl. 1. 07:31
 3/16 anonim ***** válasza:
64%
Irigy?
2018. júl. 1. 07:32
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
Lehet csak túlságosan félt.
2018. júl. 1. 07:38
 5/16 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem irigy. Hát az lehet, hogy félt, de nincs mitől tudja jól
2018. júl. 1. 07:52
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem félt hanem rhadtul féltékeny rád és.a boldogságodra. Csak érop megsérteni nem.akar, ezért "minden renden", közben meg a töke kivan a helyzettel, de ha ezt megmondaná, akkor balhé lenne.

Nyugi ha valaha költözni akarsz, akkor mekkora hiszti lesz majd... ;)

2018. júl. 1. 08:13
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Átmenten ezen... hagyjuk inkább. Soha nem volt vaj , csak épp láttam rajta, hogy szive szerint nem engedne, bezárna, miért megyek el, stb.

Költözéssel "sem volt baj", csak hol ordibált jelentéktelen fxságokon, hol megsértödött, hol hozzám sem szolt... szánalmas volt az egész dolog, alig vártam hogy végre elintézzem a munkát és.leléphessek :(

2018. júl. 1. 08:15
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Irigység.

Mert úgy érzi hogy te csak kirándulgatsz meg szórakozol, ahelyett hogy otthon csinálnál valamit. Rá marad az összes házimuna.

2018. júl. 1. 09:10
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
Irigy. Rosszindulat nélkül mondom, biztos nehéz megélni h elmúlt a fiatalsága,Te meg felnőttél. Menj el Vele is valahova csak kettesben,nagyon fog örülni!
2018. júl. 1. 09:17
 10/16 anonim ***** válasza:
79%
Féltékeny rád, ez tiszta sor. Valószínű a klimax is közrejátszik. Rosszindulatú és irigy anyád.
2018. júl. 1. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!