Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti mit gondoltok...

Szülők, ti mit gondoltok erről, elengednétek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki a legjobb barátom és általa megismertem egy fiút akinek egymásnak tetszünk.

A fiúval egyszer találkoztam eddig a legjobb barátom miatt.

Viszont a fiú áthívott magához és ha tudnátok hogy a fiú 21 éves és hogy hozzám közel lakik ti elengednétek hozzá vagy semmi képpen sem?

Teszem hozzá, hogy az elsö találkozón egy jópár órát csak beszélgetéssel töltöttünk el és ő és én sem csinálnánk semmi olyan dolgot...

17/L

2018. jún. 30. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
De miért a lakásán kell találkoznotok? Randira elengednélek, de nem a fiú lakására. Bár ennyi idősen én nem nagyon mondtam el senkinek, hogy kivel hol találkozom.
2018. jún. 30. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Én azt mondanám, találkozgassatok inkább valami nyilvános helyen! Nem tél van, hogy be kelljen húzódni melegebb helyre. Beszélgetni lehet parkban is, kávézóban is, igazából akárhol. Nyár van, oldjátok meg másképp! Majd ha már jobban megismerted, akkor újra beszélnénk róla.
2018. jún. 30. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

Nem...

Kétlem hogy nem csinálnátok semmit...magához hivott át

2018. jún. 30. 20:59
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
17 évesen miért csak annyi eszed van, hogy rögtön a srác lakására mész??? Miért nem lehet beülni egy kávézóba meginni valamit és beszélgetni??
2018. jún. 30. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Nagy valószínűséggel a lakásán nem csak beszélgetni akar. Ha ez nem zavar téged, akkor menj, ha zavar, találkozz vele nyílvános helyen. Bár én olyannal, aki azonnal szinte az ágyába hív, inkább nem erőltetném a dolgot, mert lehet, hogy mást nem is akar.
2018. jún. 30. 22:43
 6/9 anonim válasza:
45%

Én nem, mert:

-kicsit nagy a korkülönbség (de csak azért, mert te még nagyon fiatal vagy)

-a lakására hívott (hát igen... elég egyértelműek a szándékai)

-ez még csak a második alkalom

Egyébként ne csak a szüleid miatt aggódj, gondolt át. Ha már a második alkalommal lakásra hív, nem biztos, hogy az a hűséges típus, aki az őszinte szerelem miatt hosszú távra tervez.

(lehet lepontoznak a korkülönbség miatt, de nekem is volt kamasz a lányom, így ebben a kérdésben kicsit "szigorúbb" vagyok)

2018. jún. 30. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#6-os, nálunk én vagyok a kamasz lány. A korkülönbség szintén ennyi,17 évesen ismertem meg és kezdődött a kapcsolatunk. Ennek már egy éve, és minden rendben. Sokat segített a tanulásban, én gyakran főzök neki, kölcsönösen motiváljuk egymást.

Kérdező! Nem a lakásán találkoznék vele. Egy kávézó vagy séta sokkal ideálisabb lenne.

2018. júl. 1. 02:15
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
Négy év NEM sok, de egyértelmü hogy csak dugni akar.
2018. júl. 1. 08:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon naiv vagy ha elhiszed, hogy csak beszélgetni akar.

Ha neked okés, hogy megakar fektetni inkább el se mondd hova mennél.

Ha normális kapcsolatot akarsz ne menj a lakására első randin.

2018. júl. 1. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!