Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? (nem bírom már)

Mit tegyek? (nem bírom már)

Figyelt kérdés
Szüleimmel élek és apám édesanyjával, mióta az eszemet tudom próbálták engem perfect embernek nevelni tele szabályokkal. Apám alkoholista, anyám fizikálisan és lelkileg is bánt. Rokonjaimra nem számíthatok mert nagy emberek és mamám telebeszélte a fejüket mindig mi voltunk a sz*rok. Nagyszülőm még van 1 de messze. Más rokonom nincs. Nem bírom már hogy okvetlen bántanak ha bemegyek a szobába azért kapok ha kijövök azért. Nem tudom hogy tovább
2018. jún. 29. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
látlelet, feljelentés és kérvényezni, hogy helyezzenek el valamelyik rokonhoz nagyszülőhöz.
2018. jún. 29. 18:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam ezen de nem szeretnék ilyen nagy balhét okozni,meg mamám amúgy is alig tud megélni és nem hiszem hogy engem is tudna még tartani
2018. jún. 29. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha a nagyszülönél helyeznek el, akkor a szüleid kötelesek utánad tartásdíjat fizetni neki - ez a jövedelmül 20 %-a körül van -, illetve kap utána családi pótlékot is, szóval azért valamennyi pénzt kapna is utánad.
2018. jún. 29. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Milyen az a perfect ember?
2018. jún. 29. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
2%
Tudom szentségtörés de azon gondolkodtál már hogy esetleg TE dolgozol és nem a nagyanyád tart el?
2018. jún. 29. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom, a kérdezö még gyerek...
2018. jún. 29. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Kollégium?
2018. jún. 29. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Milyen korosztályhoz tartozol? (Jogi értelemben nem mindegy, azért nem egyszerű így tanácsot adni...)
2018. jún. 30. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!