Alapvetően nyugodt, meg másokkal kedves, viszont ha én felhozok valamit, ami neki egy kicsit nem tetszik akkor egyből elkezd velem ordibálva káromkodni stb.. Hogyha nyugodtan válaszolok neki akkor azt mondja hogy milyen nagyképű lettem, mikor meg kellőképpen felhúz és már tényleg nem bírom és elkezdek én is kiabálni vele akkor már az van hogy nagyon kikeltem magamból, meg megint feleselek neki..
Mindíg neki kell igazat adni, mert ő persze sosem hibázik meg mindent tud, viszont ha egyszer is ki akarom javítani akkor már megint előjön az előbb említett kiabálás akár nyilvános helyen is.
Másokkal nem csinálja ezt csak velem és ritkán a testvéremmel.
Nem tudom mit tegyek, én már nem sokáig bírom. Egyre elnyomottabbnak, alsóbbrendűnek és semmilyennek érzem magamat, már nem is szeretek beszélgetni senkivel főleg vele
Ne beszélj vissza neki, ha meg valami nem tetszik neki inkább maradj csöndben hagyd rá a dolgot és ne is foglalkozz vele akkor abba fogja hagyni.
2018. jún. 29. 14:34
3/6 anonim válasza:
"már nem sokáig bírom" - nem is kell bírni, mert változik a világ, változol te is, nem maradsz örökké 13 éves, változik anyukád is, meg is halunk néha-néha, szóval ne hidd, hogy mindig ez a beállt helyzet lesz. Szabad megkérni, hogy 'anyuka ne káromkodj ordíts velem, nagyon rosszul esik, beszéljük meg nyugodtan a dolgokat'.
2018. jún. 29. 14:43
4/6 anonim válasza:
Anyám ugyanilyen...
Felnőtt vagyok, külön élek, de kb vele a normál beszélgetés kimerül az időjárásban, meg hogy ki mit főzött, mert minden egyéb téma feszültséget szül...
2018. jún. 29. 14:48
5/6 A kérdező kommentje:
Bocsi kihagytam hogy 15 vagyok, próbálom figyelmen kívül hagyni, meg nem visszaszólni, de mikof már konkrétan kimondja hogy utál, meg hogy hülye vagyok és valami nincs rendben nálam akkor tényleg nem tudok nem visszaszólni
2018. jún. 29. 14:57
6/6 BettiBea92 válasza:
Nekem apum ilyen és mivel hasonló a személyiségünk tehát egyikünk se enged, kb percek alatt összetudunk veszni. De ez már gyerekkoromban is így volt és most is ilyen. Én nem tudok kussolni, ahogy fent írták...főleg ha valami hülyeséget mond én tuti kijavítom... és nem vagyok bunkó csak szimplán érvekkel elmagyarázom, erre "okoskodok".. ezért is ritkán beszélek vele. De amúgy ilyen a személyisége, türelmetlen,manipulál másokat lelkileg, hirtelen haragú, főleg azzal aki fotnos számára. Szerintem anyukád is ilyen. El kell fogadt.. beszélj általános dolgokról és ha kezd feszült lenni a hangulat tipli vagy mondjad, hogy dolgod van és később beszéltek. Nálam évek óta bevált ez a technika. Jaj és persze elköltöztem másik országba, mert nagyon manipulálni akart ( ha még együtt laktok a harmónia miatt költözzél el)... amit aztán végképp nem viseltem el. Még ígyis bepróbálkozik, csak max nem írok vissza azonnal vagy "hirtelen dolgom lesz". Kitartást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!