Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan ismerősöd, rokonod,...

Van olyan ismerősöd, rokonod, akit 35-40 év felett is a szülei tartanak el?

Figyelt kérdés
Miért alakult így?
2018. jún. 26. 12:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Van... Miért alakult így? Sajnos értelmi fogyatékkal született, gyógyíthatatlan.
2018. jún. 26. 14:11
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
Exem.Lusta.Semmi más...
2018. jún. 26. 14:21
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
55% Kinek mi köze hozzá? Akkor miért vagy ebben a kategóriában és miért szóltál hozzá buzgón mások életéről szóló kérdésekhez? Ne legyél már álszent.
2018. jún. 26. 15:14
 14/18 anonim ***** válasza:
57%
Akkor hagy legyek pragmatikus: Véleményt mondani és pálcát törni magas szinten különbözik.
2018. jún. 26. 15:16
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

Én magam féligmeddig.

Kétgenerációs ház, egyik külön lakásban én, másikban az idős apám.

Önellátó vagyok, de apám nyugdíjából megy a ház rezsije.

Azért alakult így, mert a cégünk tönkrement, faternak magas a nyugdíja, én jelenpillanatban meg nem keresek annyit, hogy beszálljak, illetve a külön mérőórák nincsenek még kialakítva.

46F

2018. jún. 26. 15:57
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
15 vagyok. Melyik istenbarma pontozott le? Mi nem volt elég releváns a válaszban?
2018. jún. 26. 21:02
 17/18 anonim ***** válasza:
65%

Az, hogy egyeseknek itt az a perverziója, hogy nyomkodják a pirosat... Teljesen mindegy, mit írsz.

(És minimális az, ha a kérdés kiírója értékeli a válaszokat...)

2018. jún. 26. 21:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyszer jöttem haza kisbusszal a reptérről és két idősebb nő beszélgetett. Mind a ketten külföldön takarítanak, hogy a felnőtt gyereküknek segítsenek. A legdurvább az volt, hogy az egyiket nem tudta teljesen hazavinni a kisbusz, a nő meg telefonált a lányának, hogy jöjjön ki érte autóval, a lánya meg mondta, hogy fogjon taxit. A szíven szakadt meg érte, nem elég, hogy kb. 60 évesen külföldön takarít, hogy a nem dolgozó felnőtt gyerekét eltartsa, de még arra sem képes, hogy ha hazajön az anyja kimenjen elé. Van egy haverom is, külföldön dolgozik, de így is havonta kér a szüleitől pénzt (mert nagyon fontos 35 évesen minden hétvégén hazamenni autóval Németországból találkozni a szülőkkel)... Én azt vettem észre, hogy sok szülő azt hiszi, hogy mindent megkell adni a gyereknek. Ezzel viszont a gyerek függő lesz. Minden felnőtt azt hiszi, hogy manapság milyen nehéz. Pedig ha a gyereket tanítják, szorgalmas, akkor nem nehéz.
2018. jún. 27. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!