Velem lenne a baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Babát várunk a párommal és mivel albérletben laktunk mondta anya, hogy költözünk haza jobban tudunk majd spórolni. Hát haza költöztünk. Ketten keresnek, apu havi fizetése 300e körül van anyuék 140e körül. Megbeszéltük hogy adunk haza valamennyit (30e) pont ennyit fizettünk az albérletérf is. Eddig nem is lenne gond de anyám kezeli a pénzt és 19.már nem volt semmi a fizetésük ő sem még abból sem amit mi adtunk. Azt mondja a számlára megy el de az áramot is kikapcsolják mert nem fizette. Azt hogy hova teszi a pénzt senki nem tudja. Nekünk is vannak kiadásainak azon kívül amit haza adunk meg a gyereknek is kell vásárolni. Ha én nem megyek el boltba a pénzemen amit a kiságyra szántam akkor nem eszünk egész nap. Sokszor már a sírás kerülget. Mondtam neki hogy hagyjon pénzt elmegyek boltba és főzök, de azt nem lehet mert siet haza és majd ő vásárol,(tejfölös tésztát) soha nem tudunk normális kaját enni csak ha én magam megveszem. Többet fizetünk így mint amikor külön laktunk. Félre tenni nem tudunk semmit mert az utolsó 300 Ft arra kötöm hogy legalább kenyér legyen itthon. Arról nem is beszélve hogy hiába takarítok 1 óráig nem tart. Nem csinál itthon semmit csak ha apu már nagyon kiakad és kiabál. Ha én nem csinálom meg akkor az 2 hétig ugyan úgy van. Már elegem van... 5 hónapos terhes vagyok, már nem tudok mindent térden állva kisikárni... Múltkor vártam a védőnőt látogatásra kitakarítottunk mindenhol erre anya saras cipővel még a szőnyegre is ráment elkezdett enni és minden szauna szét volt. El tudjátok képzelni mennyire égett a pofám.... Szóltam neki és még neki állt feljebb hogy nehogy már ne csinálhasson amit akar a saját házában. Bármit csinálok mindig én vagyok a szar és ne szóljak bele semmibe. Megbeszélni nem lehet vele mert egyből hisztériás rohamot kap hogy én ezt hogy merem. Egyszerűen már nem tudom elviselni és hova menni sem tudunk mert amit össze próroltunk is arra költöttünk hogy vissza kapcsoltassuk az áramot és az internetet, meg persze az elmaradását kifizessük. Velem van a baj és tényleg én vagyok túl hisztis?
2018. jún. 21. 11:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
31%

Apu fizetese 300e anyek 140e. Ezt nem.ertem. apukad fizetese 300 anyukade 140 ezer es ugye plusz a ti kettotok fizetese es 7-en lakzok egyutt es megse jottok ki belole?

Apud es anyud fizetese 440ezer...az nagyon sok!

Anyukad vagy valaki elsinkofalja a penzt.

Menekuljetek otthonrol, amilyen gyorsan csak lehet.

Remelhetoleg a rengeteg penz nem drogra, titokban draga piara (ezek magyaraznak az igenytelenseget, de a pialast konnyu eszrevenni) megy el.

Nem irtad van auto vagy autok...a benzin rengeteg penzt el tud vinni, de akkor anyud jar VALAKIHEZ. En a helyedben kicsit kormere neznek a szuleimnek, hogy nincs-e szeretojuk, nem jatszanak-e titokban szerencsejatekot (az egy este alatt elvisz 50-100.000-et is es akkor csak gepeztel egy nyeroautomatanal), vagy nem drogoznak-e?

Ti menjetek el onnan valahova. Nem tudhattad, hogy ez lesz, a sporolas jo otletnek tunhetett hiszen olcsobb az egy fore eso etel, ha egy nagy fazek levest foztok vagy tesztat, mintha mindenki kulon-kulon eszeget stb. De esetetekben ez nem jott be.

Menekulj nagyon surgosen. Biztosan nem tudsz valamit es ha maradtok hamarosan nagyobb bajban is lehettek.

2018. jún. 21. 17:49
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a.plusz 3 fő? Írtad h 7en vagytok? Kistesók? Sulisak mèg? Vagy nagyszülök?
2018. jún. 23. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!