Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom már, normális ez,?

Nem bírom már, normális ez,?

Figyelt kérdés
Közel 4 éve vagyok itthon a gyerekekkel. Egymás után jöttek. Segitsegem nincs,a férjem rengeteget dolgozik. Egész nap hárman itthon a gyerekek és én. Teljesen ki vagyok már idegileg. Azt se tudom mikor voltam utoljára "kikapcsolódni" vagy csak egyedül pár órát. Türelmem már nincs,csak ordítani veszekedni tudok. Kora reggeltől estig a hangzavar értetlenkedés stb megy itthon. Tudom jól mi kellene nekem,egyszer kétszer kettesben menni valahova a férjemmel,vagy csak nyugodtan lenni kicsit de erre nincs lehetőség,mert nincs ki vigyázzon a kicsikre. Mit csináljak már, hogy ne legyek ilyen idegbeteg?????!! 7kg fogytam bő egy hónap alatt ettől az állandó stressztől,ami itthon van. Én szeretem a gyerekeim és figlalkozok is velük,egyszerűen csak jól esne ,ha érne valamit a szavam vagy esetleg nyugodtan tudnék enni én is. Ahh nem bírom már 😟😟😟
2018. jún. 20. 21:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Cseréljetek! Dolgozz csak te, tartsd el a családot plusz még hallgasd a nyafogó férjedet, hogy neki kikapcsolódásra van szüksége! És persze ha marad vasárnap a plusz munka mellett fél óra szabadidőd, nehogy pihenj esetleg az otthonodban, amiért Te gürcölsz, irány a ferjeddel programolni, hátha végre mosolyt tudsz csalni az örökké savanyú képére! Lehet, hogy kicsit erős voltam, de mindennek megvan a maga ideje. Most annak az ideje van, hogy te, mint anya, megalapozd a gyermekeid egész életre szóló érzelmi biztonságát. Divat mostanság, hogy az anyukák "én-időért"sóvárognak... de most bármilyen furcsa, nem körülötted forog a világ. Fogadd el ezt az élethelyzetet és hidd el, megtalálod a mindennapok szépségét! Megnyugvást és sok erőt kívánok Neked!
2018. jún. 21. 22:29
 22/23 A kérdező kommentje:
Ez nem divat, én nem egyedül akarok lenni,hanem együtt mindannyian. Talán a gyerekek majd arra dognak emlékezni jó szívvel,h mi mindent harácsoltunk itthon össze,vagy az együtt töltött időre? Nem a pénz kereső munkára értem,h sokat dolgozik,hanem arra,h nem most két kicsi gyerek mellett kell elkezdi újítgatni. Mert az a kevés szabadnapja is arra megy el,h itthon dolgozik. És ki van dögölve. Számtalanszor modntam neki,h itthon ne dolgozzon,inkább legyen velünk pihenjünk kapcsoljunk ki. Semmi létfontosságú munka nincs itthon. Nem egy putriban élünk hála az égnek. De úgy tűnik rájött ő is,hogy nekem van igazam,és jobban érezte magát ő is. Téma lezárva
2018. jún. 22. 07:58
 23/23 anonim ***** válasza:

Ja, így már másként fest a dolog... Valószínű, hogy ő is menekül inkább. Azert gondolkodj el, lehet, hogy pont azért, mert rajtad látja azt, hogy milyen teher a gyerekekkel lenni.

Fel a fejjel, örülök, ha tényleg megtudtátok beszélni!

2018. jún. 22. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!