Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom már, normális ez,?

Nem bírom már, normális ez,?

Figyelt kérdés
Közel 4 éve vagyok itthon a gyerekekkel. Egymás után jöttek. Segitsegem nincs,a férjem rengeteget dolgozik. Egész nap hárman itthon a gyerekek és én. Teljesen ki vagyok már idegileg. Azt se tudom mikor voltam utoljára "kikapcsolódni" vagy csak egyedül pár órát. Türelmem már nincs,csak ordítani veszekedni tudok. Kora reggeltől estig a hangzavar értetlenkedés stb megy itthon. Tudom jól mi kellene nekem,egyszer kétszer kettesben menni valahova a férjemmel,vagy csak nyugodtan lenni kicsit de erre nincs lehetőség,mert nincs ki vigyázzon a kicsikre. Mit csináljak már, hogy ne legyek ilyen idegbeteg?????!! 7kg fogytam bő egy hónap alatt ettől az állandó stressztől,ami itthon van. Én szeretem a gyerekeim és figlalkozok is velük,egyszerűen csak jól esne ,ha érne valamit a szavam vagy esetleg nyugodtan tudnék enni én is. Ahh nem bírom már 😟😟😟
2018. jún. 20. 21:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
Picit írasd be bölcsibe, te meg irány dolgozni! Ha csak részmunkaidőben dolgozol, az mindannyiótoknak jót tesz! Kitartást!
2018. jún. 20. 22:25
 12/23 anonim ***** válasza:
38%
Egyforma volt. Szerencsére lepontoztak.
2018. jún. 20. 23:24
 13/23 A kérdező kommentje:

Ezen a bunkón csak nevetni tudtam😂

Köszönöm a válaszokat . Fontolóra veszek mindent.

2018. jún. 21. 06:38
 14/23 kokomono válasza:
Én is két picivel vagyok itthon (3 éves ikrek),nekem annyival jobb,hogy 5 hónapja bevették őket fél napra az oviba!!Azt tudom tanácsolni,hogy amikor alszanak a gyerekek te is pihenj kicsit,foglalkozz magaddal is,nekem már az is jó volt,ha egy kávét meg tudtam inni nyugodtan!(tudom,hogy lehet nem egyszerre alszanak stb,de ha Pl a "nagy" van ébren,addig kicsit nézhet mesét!Nem lesz tőle semmi baja)Ha jó idő van menjetek játszó térre(ha van) a többi anyukával is tudsz beszélgetni picit!Vagy biztos van a faluban rajtad kívül kismama,akivel össze tudtok járni!(bár tudom falun ez sem egyszerű)
2018. jún. 21. 07:08
 15/23 anonim ***** válasza:
37%

Nem kell és höbörögni sem, a második gyerek után gumit huzni, gyogyszert szedni és.nem négyet szülni egy olyan embernek, aki amúgy a családját leszarja és csak dolgozik.

Ennyi lett vna a titok, és nem a gumit javaslot kell leugatni...

2018. jún. 21. 07:13
 16/23 anonim ***** válasza:
53%
Itt a legnagyobb gond a fèrjed hozzàâllàsa. Èn otthagynàm szombaton rà mindkèt gyerket reggeltől estig, ha este nem èrti mi bajom vasàrnap is. 2 nap alatt ràjönne... igy csak jàrtatod a szàd, ő meg lekakilja amit mondasz...
2018. jún. 21. 07:29
 17/23 anonim ***** válasza:

Gondolom a családjáért dolgozik annyit a férj. Ha nem dolgozna annyit, akkor meg jönne a kérdés, hogy nem jönnek ki anyagilag, mitévők legyenek. 3 gyerek nem két fillérbe kerül.

Több megoldás is létezik: vagy még többet dolgozik a férj, hogy teljen bébiszittyóra, vagy beadni a gyerekeket bölcsibe/oviba, anyuka is elmegy dolgozni, már ketten keresnek, és apukának se kell annyit dolgoznia, többet lehet a családjával.

2018. jún. 21. 08:20
 18/23 anonim ***** válasza:
Nyilvàn a csalàdjàèrt dolgozik a fèrj, de havi egy ingyenes kiràndulàs az erdőben, valahova bele kell fèrjen...
2018. jún. 21. 09:49
 19/23 anonim ***** válasza:

A kérdésed nagyon elevenembe vág a kérdésed, pedig “csak” egy gyerekem van. Mi épp tegnap ültünk le a férjemmel, aki “semmire nem ér rá”, mert csak dolgozik és tanul, hogy ez így nem fog menni, mert minek kellett a gyerek, ha nem ér rá. Én is dolgoznék felállásban itthonról, de így nehéz. Van, hogy napközben nem alszik a gyerek, ha igen, akkor 1 órát, és este általában 10 körül alszik el. Tegnap orditottam vele, aztán alig tudtam elaludni a lelkiismeret-furdalástol.

Keress valamit a közelben, én beütöttem a keresőbe a település nevet és hogy gyerekprogram, így derült ki számomra, hogy van pl. un. jatszocsoport.

A bébiszittert tesztelheted úgy, hogy az elején otthon vagy vele, amíg a gyerekekkel foglalkozik, te is teszel-veszel.

Szülők, rokonok, barátok mennyire messze vannak? Mennyi idősek a gyerekek?

2018. jún. 21. 12:00
 20/23 A kérdező kommentje:

Két gyerek van nem 4,nem is lesz több.ertunk dolgozik ,és nem jár sehova . Szokott segíteni nekem is,ha tud. De már rengeteg amit bevállalt , és erről kell leallítanom . De úgy tűnik , h végre sikerült.

Örülnék neki,ha a gumisok nem általánosítának. Vajon két gyereket olyan nagy bűn bevállalni?? És ti mind jövőbe látok vagytok? Talán látnom kellett volna előre,hogy az a nagyszülő meg fog halni,aki mindent megtett az unokáért és a másik félről pedig magasról szarnak majd ránk?? Na ne vicceljunk már. Minden epp eszű ember feltudja fogni,hogy igenis szükség lenne segítségre. Engem nem visz rá a lélek arra,h idegenre bízzam a gyerekeim. De ha nem lesz más megoldás ,akkor csak az marad.

2018. jún. 21. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!